BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ova jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljem 😆 ma vozdrica
Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom 😁

Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom 😁
Ne bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.

10 puta tražiš ovdje od nekog broj, i onda se čudite što niko neće da vam da brojeve. Pa nije ni čudo, eto ja više neću ni za jednu napisati ni dobru ni lošu recenziju, a ni slati brojeve, pa sebi sami tražite i gledajte koja je dobra a koja nije.

Moze broj druze

Pa nisam ni ja lud da šaljem, ali uvijek ima način za dogovor. Napisao sam da znam zašto ti je tražila sliku, iz doboja je i ne bi htjela da neko zna čim se bavi jer pored tog ima i stalni posao i ovo ne radi svaki dan, a vjerovatno ni tebi ne bibilo baš prijatno da dođeš kod nje a da te ona poznaje. A djevojka je maksimalno korektna i lako se sa njom dogovori, uz to je i jako lijepa i zgodna, ne požuruje i prijatna je za razgovor.

Pa nisam ni ja lud da šaljem, ali uvijek ima način za dogovor. Napisao sam da znam zašto ti je tražila sliku, iz doboja je i ne bi htjela da neko zna čim se bavi jer pored tog ima i stalni posao i ovo ne radi svaki dan, a vjerovatno ni tebi ne bibilo baš prijatno da dođeš kod nje a da te ona poznaje. A djevojka je maksimalno korektna i lako se sa njom dogovori, uz to je i jako lijepa i zgodna, ne požuruje i prijatna je za razgovor.
Sve je to super, ali ni jedna ne šalje svoje slike lica upravo da ih ne bi idioti razvlačili po internetu. A mi treba da šaljemo iako ne znamo ko je sa druge strane? Pored ovoliko "bonaša" na oglasima? Ako vec otimaju pare prevarom, šta ih spriječava da nas ucjenjuju, bar one oženjene?
Zašto ne radi kao ostale - dovede te u blizinu zgrade, pogleda kroz prozor, i ako si ok, da ti tačnu adresu? Ne smeta mi da stojim ispred neke zgrade dok me ne pogleda, ili pošalje drugaricu da me osmotri. Da šaljem svoju sliku nekome koga nikad nisam ni vidio mi smeta.
Stavi sebe u njenu poziciju. Ako već želiš da zatvoriš uži krug mušterija, koga bi radije zadržao: Nekog diskretnog ili nekog egzibicionistu koji šalje svoje slike svima? Pa ovaj bi odmah svima pričao kako je j***o tu i tu za toliko para.
Šteta je samo ako je to što kažeš o njoj tačno, taman bi mi odgovaralo da imam nekoga na tom potezu pošto često prolazim kroz Doboj...
Ja se opet raspisao...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh