Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkomOva jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljem ma vozdrica
Ne bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom
Najjaci su mi ovi sto ih braneForum je umro davno. Sve što valja radi sa odabranim mušterijama. Dok god budete pljuvali, vrijeđali lokalne prostitutke, u ponudi će nam ostati samo strankinje koje udaraju po usima i izgleda im bas dobro ide.
De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravoNe bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.
Moze broj druzeDa, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom
Ti bi znaci poslao sliku svoju? Ok.De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravo
Najjaci su ovi sto traže da jebu a nemaju love da plate. Pa bojkotuju ne bi li spustile cijene. Kako si ti živ bio zaključio da ja nekog branim?Najjaci su mi ovi sto ih brane
De pročitaj šta sam napisao kad je tražila sliku.Ti bi znaci poslao sliku svoju? Ok.
Ne možeMoze broj druze
U redu, ima logike sta si pisao ali u zemlji gdje je prostitucija zabranjena, svoju sliku ne dajem nikome.De pročitaj šta sam napisao kad je tražila sliku.
I mene to zanima i ja dobio informacije te kontam sutra otici jel iko bio?Sara sa col-a,iskustva 50e 30 min 1h 100e jel bio neko?
Ti samo daj broj od supruge pa ces da vidis sto mrzim picku. Napisao sam ti ranije.I picko mrzci ujedno
Sve je to super, ali ni jedna ne šalje svoje slike lica upravo da ih ne bi idioti razvlačili po internetu. A mi treba da šaljemo iako ne znamo ko je sa druge strane? Pored ovoliko "bonaša" na oglasima? Ako vec otimaju pare prevarom, šta ih spriječava da nas ucjenjuju, bar one oženjene?Pa nisam ni ja lud da šaljem, ali uvijek ima način za dogovor. Napisao sam da znam zašto ti je tražila sliku, iz doboja je i ne bi htjela da neko zna čim se bavi jer pored tog ima i stalni posao i ovo ne radi svaki dan, a vjerovatno ni tebi ne bibilo baš prijatno da dođeš kod nje a da te ona poznaje. A djevojka je maksimalno korektna i lako se sa njom dogovori, uz to je i jako lijepa i zgodna, ne požuruje i prijatna je za razgovor.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|