Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti se pocela reklamirat0603120528 ilmaa.02 insta
E našla mjesto gdje će sz iz reklamirat, sve kokuz do kokuz. Čast ovim pojedincima sto naguze strankinje s vremena na vrijeme.I ti se pocela reklamirat
Ma samo pošalji, haha. Jbt pa ovi nije normalno više. Koji x bon? Ta "cura" je laznjak. Ali, pošalji ti .... Šta te košta osim tih 100 kmJel mozda neko bio sa ovom sabinom ganic ima profil na city eskort Sarajevo trazi x bon od 100 km da se uslika i posalje kao garant da ces doci ali da prekrijem zadnja dva broja
Da razmjenimo brojeve,ja tebi iz kaknja,ti meni tu iz visokog.Imam za visoko broj imas sta za razmjenu?
bio ja jos ljetos u BL, jedna od rijetkih korektnih.Ajmo jel iko bio dogovarao ?
Vjerovatno znate da ima kitubio ja jos ljetos u BL, jedna od rijetkih korektnih.
To je shemale zapravo odnosno transexualna djevojka,oglasavala se na City of Love ,gdje inace ne pise nista o njoj ,javio sam se bio i rekla mi je da transexualac,ja sam instant prekinuo ,na sta je rekla nisam htjela da budes iznenadjen ,ja nisam te orijentacije ali posto izgleda ovde na forumu ima svega da imate uputu.Ajmo jel iko bio dogovarao ?
Ne pise ona nigdje na oglasima svojim da je transexualac,jedino kada se javis joj onda ce ti recine znamm nisam zagledao
Može li Kontakt dotične dame u pp i koliko kosta pola sata/satDa, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom
Moze broj blizu mi jwIma u tešnju, 100 km sat kod nje, 120 sa analnim, sve radi bez kondoma, radi u marketu pa je dostupna naveče, samo poziv za dogovor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|