youngblood
New member
Neko neki broj iz Banja Luke, da je provjerena. Bio bih Vam zahvalan 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti imaš uopšte predstavu kolika je zarada od 150 KM za pola sata na prostorima BiH? I još ako je loša usluga, a što je najgore plaća se PRIJE izvršene usluge, a ne POSLIJE! Jel imaš mozga malo da razmisliš o tome? Lik priča o usluzi, ne priča o spolnim bolestima koje usput možeš dobit i sa korištenjem kondoma i bez korištenja kondoma. Vjerujem da ni to nisi znao.Da je rekla 200e sat bila bi dobra. Radi se o psihi, bez obzira strankinja ili domaca, ako se vise zacijeni djeluje bolja. Pa daj nasoj 200e i 50 na kafu pa ces vidjeti usluge. Problem je u vama, sto nase omalovazavate a njih uzdizete.
Nista one nisu bolje od Crnke samo sto su skuplje i rade oral bez kondoma da prenesete zarazu svojim ženama, devojkama i sl.A karalo ih ko zna koliko, i ko zna u kakvim zemljama i odakle dolaze, ne znate ni vi. Svaka vam prica pije vodu. Od x bonova pa dalje..
Super, a i psihicki. Nijedna me strankinja nije nasmijala kao ona.
Možda zato jer nisu stand up komičarke i nisi ih platio da pričaju viceve nego da skinu gaće i naguze se!?
Može li u pp detalji za njih dvije. HvalaU te nisam bio jos niti cu kad vidim cjenu, bio u Ene i Ajle prosli tjedan proslo extra.
Realan odgovor curoPa nemamo mi zene carobni dtapic, svako svoju robu prodaje a ti kupi ili nemoj.. niste ni vi muskarci savrseni pa ja vas ovde ne omalovazavam, manjina je ovih sto im ja ne odgovaram..
Može i meni.Alma Negra iz Mostara,moze inbox kontakt ako ima ko
Pola profila koje vidis prije registrovanja se nece ocitati nakon sto se registrujes.Poslije ce ti trazit naravno da platis kako bi imao vise mogucnosti i mail ce ti biti zatrpan njihovim ponudama,pozivima i slicno.Meni nije poslo za rukom,al ne znam za ostale.Pozdrav, vrijedil se registrovati na sexbookbh, ili je šupljak?
Jel odgovara na poruke ili samo na poziv?Imas jako puno recenzija za Marinu na forumu. I vise nego korektna, opustena cool. Marina je super. 40godina ali dobro izgleda
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|