Ma sasvim sam normalno razgovarao, možda se ona prepala da sam drot ili nešto jer sam bio prilično formalan, pitao za termin i u koliko sati al kakav ću drukčiji biti preko telefona, neću je pitati Jel drka lijevom ili desnom
I meni smiješno veruj miVidim buraz da je tebi smiješno al meni ništa jasno nije, što me s kurca skinula, nisam ništa napravio, ona mi je pogodna taman bila, drkenzi malo i kući lagano
Tebi se diže na ovo? 😂Evo jedna kako izgleda na ig ovo je njen broj , provjereno 064 41 43 285
Nadam se da ce neko preporucit u privatnoj nesto dobro cak i bolje ako nije na sajtu
Meni se digo ne znam za tebeTebi se diže na ovo? 😂
Moze i meni.Imali tko broj od ena ili ema iz Mostara crvene kose da mi javi u pp
Brate ovo je transvestit 1/1.Evo jedna kako izgleda na ig ovo je njen broj , provjereno 064 41 43 285
Nadam se da ce neko preporucit u privatnoj nesto dobro cak i bolje ako nije na sajtu
Ne znam ja druze jesili ti neka konkurencija od Gordane al sam vidio prepicka je. Zadnji put kad sam je vidio bas je smrsala a za smrad iz picke ne znamna tu gordanu sto je objavila sliku na ig i napisala 50kg i mislim, udebljala se katastrofa, plus smrdi dole uzas
Ne bi me ni malo iznenadilo da si ti taj paramecijum koji vara za bonovima. Stao pos'o pa malo da poguras...Ekipa ja sam uplatio xbon i jebo sam da ne povjerujete,pojavila se riba…Kontam sve i da me zajebe prokocko bi ih al pazite se xbonova inace
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|