Sarajevo_35
New member
Jarane, zaobidjes oglas i to je to....Ja tebi dajem broj nakon sto mi se ta tvoja svidi i jos me dzaba pusti
Cuj ti uslova za broj, pa nije suho zlato kralju moj, kurava obicna
niko te ne tjera ni na sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarane, zaobidjes oglas i to je to....Ja tebi dajem broj nakon sto mi se ta tvoja svidi i jos me dzaba pusti
Cuj ti uslova za broj, pa nije suho zlato kralju moj, kurava obicna
Drug imaš li novi broj od nje ili email?
Šta reče ima zlatne rukeNarode..."maserka" provjerena, mlađa, u Sarajevu sa happy endom? Pišite u pp... Hvala
Imal ko kakvu maserku?Šta reče ima zlatne ruke![]()
Dolazio na tu lokaciju i nije se javila 100%provjerenoNebih rekao jer zna gdje hotel sta kako ima neke podatke koje nemogu znati ljudi iz drugog grada
Neko je pisao da je laznjak...Jel bio neko kod MiMy sa city of love?
Ja pisao na wats up kaze 90 KM 30 min
Jeftina ako je istina.
Ako je bio neko nek samo potvrdi.
I meni se cinilo takoNeko je pisao da je laznjak...
Svima isto pise...nisam pokusavao neko je pisao kad dodje do dogovora trazi x bonI meni se cinilo tako
Jeftina 90 KM
Anal moze
2 zavrsnice i salje slike lica odmah
Fejk mene je navukao prosle godine uzeo hotel bezveze....xbonJel bio neko kod MiMy sa city of love?
Ja pisao na wats up kaze 90 KM 30 min
Jeftina ako je istina.
Ako je bio neko nek samo potvrdi.
Cim sponene x bon odma blokirat jer znas da je prevara.P.S. za ovakve stvari sluzi forum a ne za rasprave i glupostiSvima isto pise...nisam pokusavao neko je pisao kad dodje do dogovora trazi x bon
Ahaa,hvala sto si pomogaoFejk mene je navukao prosle godine uzeo hotel bezveze....xbon
Moze broj pozMjenjam broj od jedne iz Podlugova....
Sat i po 100km, sve radi osim anala....
Broj tek dajem nakon sto ja dobijem broj i nakon sto se meni neka javi na taj broj sto dobijem....
Moze Sarajevo, Zenica....
Ne spomene ovaj nego te navuceda uzmes hotel pa ondaCim sponene x bon odma blokirat jer znas da je prevara.P.S. za ovakve stvari sluzi forum a ne za rasprave i gluposti
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|