Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova iz Šamca je prevara sigurnoImaš na EGE iz šamca, a na COL iz Doboja, i boga ti nemoj mi na pp tražiti broj, uđi na stranicu i nađi sebi, dnevno mi stiže po 10 poruka tražeći brojeve od ove ili one, pogotovo od one iz tešnja, uđeš na super oglase, uplatiš, dobiješ broj. Ako nemaš 0.20 km za poruku onda nemaš ni 150km za kurvu
Nek si ti dupelizac!Jesi umisljena supcina
Napisi imenaIma i i znam 6 dasu zarazene hiv aids
I mostaru i sarajevu
Šta će ti imena ? Ti si i ovako i onako pokupio sve spb koje postoje i hodajuća zaraza si.Napisi imena
Aj rani se pištoljemŠta će ti imena ? Ti si i ovako i onako pokupio sve spb koje postoje i hodajuća zaraza si.
Napisi imena
Neznam imena kad su laznaNapisi imena
Normalno? NeeeIma li išta normalno za grude, posusšje, imotski, moze i mostar
Lidija lijepa, ja lijep...djeca još ljepša...Oženi Lidiju, kakva bi vam djeca bila![]()
Ne radi višeIma li neko broj od Sanje gluhonjeme iz Bl.
Ne znas ni kako izgledaLidija lijepa, ja lijep...djeca još ljepša...
Za tvoju informaciju vrlo dobro znam kako izgleda. Možeš pretpostaviti kako...Ne znas ni kako izgleda
Eto ženi jeZa tvoju informaciju vrlo dobro znam kako izgleda. Možeš pretpostaviti kako...
Ni ta opcija nije isključena, cura je apsolutno na svom mjestu u svakom smislu tako da vrlo lako postoji mogućnost da je cijelu uvijem u bijelo i obaspem laticama crvenih ruža...Eto ženi je
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|