BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Samo jedna trenutno...i ispravka iz Malezije je...nije losa..onako malena kao i sve one..ja sma za 150 eur 45 min bio sa njom.

Kontakt samo na whatsapp..u vidovicu uzmes sobu i tu dolazi 066804688.

Meni je danas poslala lokaciju da je u Vidovic hotelu...ali nema svoj smjestaj vec kao nesto spominje da se moze iznajmiti soba na 1h u hotelu ... ha
U hotelu Vidović soba je 50 eura po danu, a oko 15-20 eura je dnevni odmor. Strogi centar BL, ono bas diskretno mjesto...ako si iz grada sretneš bar dvoje-troje poznatih prolazeći tuda. E sad, kako kome paše...

Nisam, dopisivali se i probao spustiti na neku razumnu cijenu, nije htjela i odustao
Ja zadnjih par godina uopšte ne praktikujem žene sa naših prostora u ovom sportu. Ako iole na nešto liči, zacijeni se kao da joj je pička od zlata. A usluge su im uglavnom loše, te ne diraj po kosi, ne diraj dolje, ne može se ljubiti, nemoj ovo, nemoj ono....a kad su sa stancima može i da pišaju po njima 😑

Najgori smo u svemu pa tako i u ovom sportu.
U Budvi za 200 e imaš ukrajinke i ruskinje sa verifikovanim profilima i slikama lica i znaš šta te čeka. Također u Zg i Splitu imaš odličnih brazliki sa slikama i nema iznenađenja.
U nas dođe neka Mallory i traži 250 e a ne znaš šta te čeka jer su slike bez lica.
Domaće da ne spominjem jer nisam dugo ni pokušavao, više se umorim oko dogovora.
A vidim da su ove najnovije domaće izmislile da joj selfie pošalješ, pa ne znam koliko glup i napaljen moraš biti da to uradiš.
Imas i u Sarajevu te ruskinje i ukrajinke, a Malory je takodje nasa 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh