Al je dobra punimHah pratim ovu brineticu lanu na insta, sta cura objavljuje Strasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al je dobra punimHah pratim ovu brineticu lanu na insta, sta cura objavljuje Strasno
Mene blokiralaHah pratim ovu brineticu lanu na insta, sta cura objavljuje Strasno
Daj skrinsot u ppI ja isto nije normalna stvarno
Daj skrin u pp hahahaI ja isto nije normalna stvarno
Iskreno, lud je onaj ko kurvi posalje svoju sliku.Ova Lana je objavila i slike i prepiske likova što su je ispalili za termin. Znači iskrsne ti nešto iznenada ili ne možeš naći lokaciju (nisi iz grada) blokira te i okači ti sliku...Toliko o diskreciji i ostalom...
Ma bzv da to trazite pa onda ispadnemo kao i ta kurvetina... Nemoj da saljete nase slike po forumu... Diskrecija je bolja od kondoma drugariDaj skrinsot u pp
U pravu si. PodrzavamMa bzv da to trazite pa onda ispadnemo kao i ta kurvetina... Nemoj da saljete nase slike po forumu... Diskrecija je bolja od kondoma drugari
Koliko sam shvatio svaki ti je hotel takav jer nema cura da bi doslePlaniram u Sarajevo u 10.mjesecu, koji se hotel preporučava gdje je diskrecija na nivou i da djevojke nemaju problema sa dolaskom ?
Ne bih se složio, jedino sa ovim djelom da nema cura koje bi došle xD Inače ne zanima recepcionere tko ulazi ili izlazi iz sobe sve dok je soba plaćena Jedino što ne poznajem Sarajevo toliko dobro da znam koj hotel je "kvalitetan"Koliko sam shvatio svaki ti je hotel takav jer nema cura da bi dosle
Mala je odlicna, neces se pokajati.Zna li iko kakva je lana brinetica jel ista ko na slikama??? Planiram ici pa zaato pitam hahha
Slažem se.Mala je odlicna, neces se pokajati.
Ne lupaj gluposti. Ja sam kod nje cesto i znam da ima jakog covjeka iza sebe i nju dirat niko nece to je sto posto.Lanu brineticu prati sipa od kad je dosla u Mostar...tako da manje kontakta imajte s njom da ne bi bili zateceni u krevetu s njom, a sipa uleti...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|