Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene interesuje.Iskustva jel bio neko?Paznja, paznjaa - Druženje - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Ako ste za opusteno druzenje u diskretnom prostoru sa zgodnom djevojkom,pišite! Samo oni koji znaju sta zele i koji nbih.ljubavni-oglasnik.net
200 euraNeko bio ?
Delboy74 trebas ici psihijatru. Zreo si za ludnice,bolestan si u mozak. Ako je maloljetna znaci da je ispod 18 godina. Sta ti nije jasno ? Za ovakve izjave licno bih ti ja presudio na svoj nacin. Odveo bih te na svoju vikendicu gdje nema raje.. sami bi bili,imam 3 sjekire... dao bih ti sa biras koju zelis. Sva sreca sve su tupe,pa bih te sjeckao zglob po zglob. Od prstiju bih krenuo,prvp bih ti ruke skratio sve do ramena ,a na kraju bi ti kurac zajedno sa mudima osjekao sjekirom tako da bih ti nabio u supak. Mamu li ti jebem,pedofilu jedan.Sta me kurac boli jeli maloljetna. I maloljetne se jebu otidđi u valter pun maloljetnica nasmrkanih mozes ih jebati koliko hoces ali prije toga da ih napijrs treba ti 500 e.
I sta ti je stalo toliko do ove barbie?
Da ti nije mozda neki rod ?
Samo da malo detaljnije o tb saznam. Ne sikiraj se,naci cu te licno....lako je ovdje praviti se faca,kao ti bi da jebes i to jos maloljetnice. Jebacu te ja u bulju,mrcino jedna. Samo gledas u ekran i drkas,picke nisi uzivo ni vidjeo od kad si iz picke ispao smrade jedan!Delboy74 trebas ici psihijatru. Zreo si za ludnice,bolestan si u mozak. Ako je maloljetna znaci da je ispod 18 godina. Sta ti nije jasno ? Za ovakve izjave licno bih ti ja presudio na svoj nacin. Odveo bih te na svoju vikendicu gdje nema raje.. sami bi bili,imam 3 sjekire... dao bih ti sa biras koju zelis. Sva sreca sve su tupe,pa bih te sjeckao zglob po zglob. Od prstiju bih krenuo,prvp bih ti ruke skratio sve do ramena ,a na kraju bi ti kurac zajedno sa mudima osjekao sjekirom tako da bih ti nabio u supak. Mamu li ti jebem,pedofilu jedan.
Ne vrijedi tih para. Sise kao i da nema, guza ok , ali samo ok nista vise. Sex kad bih ocijenio sa ocjenom od 1 do 5 dao bih cistu jedinicu. Ne moze ovo ne moze ono. Jedino sto je pozitivno kod nje je to sto je laka za dogovor. Nazoves i dogovoris za 5 minuta i ispostuje sve sto dogovorite sto se tice sastanka. Fotografije su njene ali stare barem 5-6 godina. Sve ostalo je katastrofaValja li ista?
Moze broj od nje u pp hvala?Imaš Almu
Jel imate broj možda ?Ne bi ja reko da je laznjak, platiti i otidji centar travnika, 30god plava, guzovi za 10 a ostalo hhh ko bombona
Samo da malo detaljnije o tb saznam. Ne sikiraj se,naci cu te licno....lako je ovdje praviti se faca,kao ti bi da jebes i to jos maloljetnice. Jebacu te ja u bulju,mrcino jedna. Samo gledas u ekran i drkas,picke nisi uzivo ni vidjeo od kad si iz picke ispao smrade jedan!
Delboy74 trebas ici psihijatru. Zreo si za ludnice,bolestan si u mozak. Ako je maloljetna znaci da je ispod 18 godina. Sta ti nije jasno ? Za ovakve izjave licno bih ti ja presudio na svoj nacin. Odveo bih te na svoju vikendicu gdje nema raje.. sami bi bili,imam 3 sjekire... dao bih ti sa biras koju zelis. Sva sreca sve su tupe,pa bih te sjeckao zglob po zglob. Od prstiju bih krenuo,prvp bih ti ruke skratio sve do ramena ,a na kraju bi ti kurac zajedno sa mudima osjekao sjekirom tako da bih ti nabio u supak. Mamu li ti jebem,pedofilu jedan.
Delboy74 trebas ici psihijatru. Zreo si za ludnice,bolestan si u mozak. Ako je maloljetna znaci da je ispod 18 godina. Sta ti nije jasno ? Za ovakve izjave licno bih ti ja presudio na svoj nacin. Odveo bih te na svoju vikendicu gdje nema raje.. sami bi bili,imam 3 sjekire... dao bih ti sa biras koju zelis. Sva sreca sve su tupe,pa bih te sjeckao zglob po zglob. Od prstiju bih krenuo,prvp bih ti ruke skratio sve do ramena ,a na kraju bi ti kurac zajedno sa mudima osjekao sjekirom tako da bih ti nabio u supak. Mamu li ti jebem,pedofilu jedan.
Prije ce biti da su ti bolesnik.
Jebes kurvev a pricas o moralu i ovo ono...
Pogledaj gore sta si napisao.
Mastas da masakriras nekog a pricas da sam ja bolesnik.
Slika nije prava to sam provjerioI mene interesuje.
Sve znam vidio kolega sa standa mi jw pokazao nisam znao ko jeNije bas najbolje uredna. Dolazi na adrese, voli drpisati
da joj pošaljem bon preko telefona, jel to misliš? jer to tražiNe bi ja reko da je laznjak, platiti i otidji centar travnika, 30god plava, guzovi za 10 a ostalo hhh ko bombona
Starija je. Ima sigurno 25. I ona druga sto radi sa njom ima 35 god.Plavka sa otoke,23 god.Mozel iskustva o njoj
Mogu li dobiti broj ?Plavka sa otoke,23 god.Mozel iskustva o njoj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|