Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u pp ako te zanima starija dama.Ima li neko koji siguran kontakt za Tuzlu?
Neko komkretno dogovorio ?Pogledajte prilog 4235 Dali je neko probao? Vrijedi li dalje dogovarati?
Raja ima li koja TrebinjeSta ima provjereno podrucje Mostara i okolice, Banja luka, Sarajevo?
Da i mene zanima o njoj..fol sa mamom uvjek ali mslm da je u poslu a folira kao poštenjeZna li iko ista o onoj Belmi Penjo?
Probaj jos jednom napisati ali sad sve sa velikim slovima pa ce bitiRaja ima li koja TREBINJA???
Imala je dva broja, vise nisu u funkciji... Najbolja definitivno steta sto je vise nemaIma li neko broj od zene iz Lukavice preko puta Toma zgrada. Bio kod nje prije par godina. Oglas bio na mali oglasi cini mi se, plava ugodno popunjena imala je kera malog u stanu tene mi satro dok smo se guzili u drugoj sobi.
Zena prijatna i super je.
Htio bi je opet naci ali nema nigdje broja. =)) ako ima neko broj bio bih zahvalan.
Znam sve o njoj...Imala je dva broja, vise nisu u funkciji... Najbolja definitivno steta sto je vise nema
Pozz.Koja je ta iz tesnja da li ima neko kontakt kakva je mladja starija?Ako može neki info osim one iz Tesnja
Imaš Almuima li išta provjereno Mostar, pronašao bih broj al je forum zatrpan raznim glupostima
Sta me kurac boli jeli maloljetna. I maloljetne se jebu otidđi u valter pun maloljetnica nasmrkanih mozes ih jebati koliko hoces ali prije toga da ih napijrs treba ti 500 e.o jebem ti mater glupu, nedokaznu, maloljetna je, tacka!
Raja ima li sto Čitluk,Ljubuski ,Čapljina.Probaj jos jednom napisati ali sad sve sa velikim slovima pa ce biti
Pusti ga, lazni moralistSta me kurac boli jeli maloljetna. I maloljetne se jebu otidđi u valter pun maloljetnica nasmrkanih mozes ih jebati koliko hoces ali prije toga da ih napijrs treba ti 500 e.
I sta ti je stalo toliko do ove barbie?
Da ti nije mozda neki rod ?
moze broj u pp?Imaš Almu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|