Meni nece da se javiPola sata 100 km, njen smještaj. Samo keš. Provjereno
Kako ste se dog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nece da se javiPola sata 100 km, njen smještaj. Samo keš. Provjereno
Ne odgovori odmah. Na whatsAp pisiMeni nece da se javi
Kako ste se dog?
Pisem vec par dana ali nistaNe odgovori odmah. Na whatsAp pisi
Odes ispred bilo koje srednje skole i okolnih kafica i vidjeces masu likova u stilu Jale Bube sa bradama sa parkiranim BMW koji cekaju da provozaju djevojcice.
Sta mislis da se sano vozaju.
Eto ti materijala pa im idi suditi.
A potanje za tebe
Ko to treba da jebe te srednjoskolke ?
Neka traze svoju generaciju a ne nas starije. Ako zele nesto neka se sa momcima svojim uzrastom druze. Sta mi imamo tu radit? Druze to je pedofilija,za zatvora ali prvo osjeci kurac i u zatvor strpati i onda svaku vece da te neko jebe u supak dok se god ne opametis. Sta je tb,ne treba nas zanimati maloljetnice. Alooo,sjekira zlata vrijedi. Ne zajebavaj se,danas sutra imacu mozda cerku pa da ti tako naletis pa sjekao bih ti svaki dan komad po komad mesa. Nisi svjestan sta bi radio....jos jednom govorim ti,mani se toga...trazi sebi preko 18+ tacnije svog uzrasta !Odes ispred bilo koje srednje skole i okolnih kafica i vidjeces masu likova u stilu Jale Bube sa bradama sa parkiranim BMW koji cekaju da provozaju djevojcice.
Sta mislis da se sano vozaju.
Eto ti materijala pa im idi suditi.
A potanje za tebe
Ko to treba da jebe te srednjoskolke ?
Kome je po tebi to dozvoljeno ?
Neka traze svoju generaciju a ne nas starije. Ako zele nesto neka se sa momcima svojim uzrastom druze. Sta mi imamo tu radit? Druze to je pedofilija,za zatvora ali prvo osjeci kurac i u zatvor strpati i onda svaku vece da te neko jebe u supak dok se god ne opametis. Sta je tb,ne treba nas zanimati maloljetnice. Alooo,sjekira zlata vrijedi. Ne zajebavaj se,danas sutra imacu mozda cerku pa da ti tako naletis pa sjekao bih ti svaki dan komad po komad mesa. Nisi svjestan sta bi radio....jos jednom govorim ti,mani se toga...trazi sebi preko 18+ tacnije svog uzrasta !
Neka traze svoju generaciju a ne nas starije. Ako zele nesto neka se sa momcima svojim uzrastom druze. Sta mi imamo tu radit? Druze to je pedofilija,za zatvora ali prvo osjeci kurac i u zatvor strpati i onda svaku vece da te neko jebe u supak dok se god ne opametis. Sta je tb,ne treba nas zanimati maloljetnice. Alooo,sjekira zlata vrijedi. Ne zajebavaj se,danas sutra imacu mozda cerku pa da ti tako naletis pa sjekao bih ti svaki dan komad po komad mesa. Nisi svjestan sta bi radio....jos jednom govorim ti,mani se toga...trazi sebi preko 18+ tacnije svog uzrasta !
Pozz.Da li znas ime mozda ili u kojem marketu?Ima u tešnju, 100 km sat kod nje, 120 sa analnim, sve radi bez kondoma, radi u marketu pa je dostupna naveče, samo poziv za dogovor
Pozz.daj kontakt od te djevojke u ppDaj u privatno kontakt
Jebem ti svu familiju glupu mogu te pojest parama nemas za kifle, liku govorim nako kako jest jer sam bio kod picke, pišam se i tebi i kladionici ti toj u usta retarde glupibil 30 markica za kladionicu aa? mamu ti jebem raspalu glupu
Kakva je mala?Pola sata 100 km, njen smještaj. Samo keš. Provjereno
Onda si bez uvrede idiot. Posalji pa nam javi kako jeA jbga sine mozes onda samo drkat na ove sa inst i tjesit se, meni da je rekla 50 ja bih poslo
pa druze ona 140 kg imaa..Pola sata 100 km, njen smještaj. Samo keš. Provjereno
ti si dobro poglup.. sta se loziss bgte na nekad i na ako... pedofilija je i kad ima 18 a ti 60.. ali nije kaznjivo..Neka traze svoju generaciju a ne nas starije. Ako zele nesto neka se sa momcima svojim uzrastom druze. Sta mi imamo tu radit? Druze to je pedofilija,za zatvora ali prvo osjeci kurac i u zatvor strpati i onda svaku vece da te neko jebe u supak dok se god ne opametis. Sta je tb,ne treba nas zanimati maloljetnice. Alooo,sjekira zlata vrijedi. Ne zajebavaj se,danas sutra imacu mozda cerku pa da ti tako naletis pa sjekao bih ti svaki dan komad po komad mesa. Nisi svjestan sta bi radio....jos jednom govorim ti,mani se toga...trazi sebi preko 18+ tacnije svog uzrasta !
bio si ti u picci ali materinojJebem ti svu familiju glupu mogu te pojest parama nemas za kifle, liku govorim nako kako jest jer sam bio kod picke, pišam se i tebi i kladionici ti toj u usta retarde glupi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|