Da prepricam svoje iskustvo sa strankinjama danas. Dogovorim sa jednom u 4 sata poslijepodne, ona mi pomjeri na pola 5 ajde dobro. Dodjem u pola 5. Ona salje na whatsapp da joj treba 5-10 minuta i tako odgodi. Kontam u sebi ja tebe placam pizda ti materina jos te trebam cekati. Meni sve to sumnjivo, jos upratim tu 2-3 sumnjiva lika setkaju se. Javim joj se ja i kazem da je nazovem da vidim da nije neki scam, nece ona. Ajde, da mi broj ulaza i kaze pozvoni na "Sara". Ja pozvonim ona samo otvori. Kazem joj da kaze nesto na interfonu nece, ja se fino pokupim i odem. Ulica vam je Petrakijina 1 da znate. Kako mi se prijebalo bas, javim se azijatkinji sa EGE. Dogovorimo se, nazovem je, na video call javi se i kazem joj eto me za 10 minuta. Otvori mi vrata dole, popnem se gore. Apartman odlican, ona grmi, opusta te. Pusenje jako dobro iako sam imao i boljih, ali jebacina jedna od boljih ikad, vrhunska. Sise ogromne, u licu prelijepa. Kakva cura bog te yebo. Da imam para guzio bi je tri put dnevno . Ona opustena skroz, duhovita, zna engleski odlicno.
Uglavnom, nikad vise sa nasim odavde, koje sebe precjenjuju a qrcu ne valjaju, nit se znaju yebati, hem su pegle i umisljene ko da su Kim Kardashian, hem su u faci gadne i narkomanke 90 %.
Uglavnom, nikad vise sa nasim odavde, koje sebe precjenjuju a qrcu ne valjaju, nit se znaju yebati, hem su pegle i umisljene ko da su Kim Kardashian, hem su u faci gadne i narkomanke 90 %.