Kurvica22
Well-known member
Na piku jedna budala stavila musko i dijelio tudji brojJel ko bio sa djevojkom koja je radila masaže, oglas je bio na pik-u, prije godinu i po dana, oglašavala se na viberu Belladonna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na piku jedna budala stavila musko i dijelio tudji brojJel ko bio sa djevojkom koja je radila masaže, oglas je bio na pik-u, prije godinu i po dana, oglašavala se na viberu Belladonna
Hoće to budale hoće hoćeNa piku jedna budala stavila musko i dijelio tudji broj
U pitanju je bas bila djevojka.. provjereno ali nisam otišao..
Gdje da odes preko pika brU pitanju je bas bila djevojka.. provjereno ali nisam otišao..
Pa onaj koji plati prije sexa je blago retardiran i zasluzuje da njega guzi. Podrska ljudima koji levate retarde. Dok ima ovaca bit ce i vuneProblem je sto su sad cure preuzele ppsao sa x bonom, jave ti se na poziv i opustis, posle traze bon kad ti treba poslati adresu. Tako da nema opustanja.
Auu samo da nije fejkJel iko U mostaru išao kod ove Amra Rozic masaze na instagramu na masažu?
Trazi unaprijed uplatu, kao fol ne daju uci u city hotel bez uplateJel iko U mostaru išao kod ove Amra Rozic masaze na instagramu na masažu?
Ima logikeTrazi unaprijed uplatu, kao fol ne daju uci u city hotel bez uplate![]()
Nema ti sad u Neumu nista...Da li je moguće da nema niko informaciju za Neum?
x bon klasikaJel iko U mostaru išao kod ove Amra Rozic masaze na instagramu na masažu?
Eo meni napisala da ce ona meni platitC
x bon klasika![]()
kak im samo ne dosadi praviti sve te profile i traziti xbon, pa nije valjda da neko pada na to i uplacuje te bonoveC
x bon klasika![]()
I ja se pitam, bolesni ljudikak im samo ne dosadi praviti sve te profile i traziti xbon, pa nije valjda da neko pada na to i uplacuje te bonove
Jel to sa tik toka Alma NegraAko neko ima kontakt od Alme Negre dat cu mu kontakt od top cure iz sarajeva koje nema na oglasima.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|