Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast u pravu ste,Ovi Samo lupetaju Jednu je Mila Prerad a drugo je Lana Ili Mila Ili vec kakojel' neko stvarno misli da se neka cura reklamira u oglasima pod svojim pravim imenom?
de malo ukljucite mozak, pa nadjete na Fb ili Instagramu profil i vidite kako izgleda Mila Prerad...
pa cete vidjeti da ni ne lici ni blizu na ovu curu koja se reklamira pod imenom "Mila" ili "Lana"
brate to ti je mila koja je svima poznata... stalno kaci oglaseSvaka cast u pravu ste,Ovi Samo lupetaju Jednu je Mila Prerad a drugo je Lana Ili Mila Ili vec kako
Ovo se ne moze dokazat ljudima i kraj, dosta vise i o Miloj i o Lani, nije forum o njima.brate to ti je mila koja je svima poznata... stalno kaci oglase
Koja je cijena kod te maserke i kako izgleda,sta sve radi?Čelinac, prizemlje kuće, masažni studio, djevojka 28 godina, pola sata masaža leđa, butina, drkica ugodno i korisno
Ja sam jednu viđao u klanicama ispod nadvožnjaka za uključivanje na autoput stopa i kod prijedorske petlje, lijepo obučena, sređena, većinom je u popodnevnim satima tamo.Ne znam da li još radi ona " starija " gospođa sa Prijedorske Petlje , i da li je neko imao iskustva sa njom ?
Prije koliko je to bilo?Ja sam jednu viđao u klanicama ispod nadvožnjaka za uključivanje na autoput stopa i kod prijedorske petlje, lijepo obučena, sređena, većinom je u popodnevnim satima tamo.
Sredinom proljeća početak ljeta išao sam po terenu pa sam je sretao, nisam stajao da je povezemPrije koliko je to bilo?
Mozes napisati nesto o djevojci kako izgleda?Koja je cijena kod te maserke i kako izgleda,sta sve radi?
Mozes li napisati nesto o toj djevojci kako izgleda?Čelinac, prizemlje kuće, masažni studio, djevojka 28 godina, pola sata masaža leđa, butina, drkica ugodno i korisno
To ova sto masira u Celincu iliIma stomacinu, gradjena kao teletabis, gadna u faci, ja dosao i pobjegao
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|