onaj_tamo
Well-known member
Jel ovo Elma baš ?E cuj stubiste i lift hahhahahhaha jel si realan ova elma smrdi preko slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo Elma baš ?E cuj stubiste i lift hahhahahhaha jel si realan ova elma smrdi preko slike
Pa dao sam ti ja kontakt od extra mlade djevojke koja je ne avion nego je doslovno Space Shuttle u svakom smislu i u svemu. I ti opet ideš kod Ella i ala Ella i tražiš ovdje otpad.Pozdrav svima, ako ima neka djevojka iz Sarajeva ili okolina da prati forum, a raspolozena je za povremena druzenja, nek se javi u pp. Ozbiljan muskarac u tridesetim, nudim maksimalnu diskreciju, a zauzvrat trazim isto, ili ako je neko voljan podijeliti kontakt. Ne ide mi se kod ovih strankinja, uglavnom ne dobijes ni blizu sta ocekujes za lovu koju traze, a ove domace sto se oglasavaju uglavnom se sve zna.
Moze brojImam stvarno dobar kontakt za Sarajevo, 20g cura, top izgled. Mijenjam za neku preporuku Sarajevo i okolina... Kod ovih standardnih što se vrte po forumu sam bio i nezanimaju me. Znači preporuku za preporuku mijenjam... Može i par. Pp
Dosta ljudi samo kupi brojeve smaraju cure a ne jebu nista. Koji ce vam kurac br ako neces ici.Pa dao sam ti ja kontakt od extra mlade djevojke koja je ne avion nego je doslovno Space Shuttle u svakom smislu i u svemu. I ti opet ideš kod Ella i ala Ella i tražiš ovdje otpad.
Svašta...
Hahahaha taman ja to da napisem. Mamu mu pederskuNije, al ima tuki
Nemojte tako grubo, kome se ne sviđa neka zaobiđe, dotični/a ima svoje metode u ovome blesavome vremenu da preživi i zaradi novac. Bar je korekran/a u razgovoru i fino i kulturno odgovori na poziv i da svoju ponudu. Na nama je da se odlučimo!Hahahaha taman ja to da napisem. Mamu mu pedersku
Odgovor u pp, a ostale molim da mi ne traze kontakt, jer nije moj, niti bih ga dijelio tek tako. LpPa dao sam ti ja kontakt od extra mlade djevojke koja je ne avion nego je doslovno Space Shuttle u svakom smislu i u svemu. I ti opet ideš kod Ella i ala Ella i tražiš ovdje otpad.
Svašta...
Kako svi poletite da donosite zakljucke, a pojma nemate o cemu je rijec. Pola ljudi ovdje jedva ceka nekom drugom da ga sukne. Boris je dobio poruku na svoj mail, a ostale savjetujem da ne pametuju kad nemaju pojma o cemu se radi. Sto se tice Ella i ala Ella istu nisam nikad u zivotu kontaktirao niti slicne njoj. Od "domacih", a koje su poznate ovdje svima, bio sam sa Almom prije 4 godine i veoma lose iskustvo, ostale su bile sve strankinje koje dolaze povremeno u Sarajevo.Dosta ljudi samo kupi brojeve smaraju cure a ne jebu nista. Koji ce vam kurac br ako neces ici.
Pozdrav druze, mozes li meni privatno poslati taj broj?Pa dao sam ti ja kontakt od extra mlade djevojke koja je ne avion nego je doslovno Space Shuttle u svakom smislu i u svemu. I ti opet ideš kod Ella i ala Ella i tražiš ovdje otpad.
Svašta...
Jel ko bio na kraju sa ovom? Javio sam se na instagramu ali ne odgovara nistaJel ko iz Sarajeva bio s ovom curom barbiedoll?
Ćao... Ako može da mi javite brojeve za Doboj I Banja Luku u pp. Imam I ja neke brojeve za BL, pa vam proslijedim I par iz okoline Doboja.Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Nemoj pokušavati, lose iskustvoJel ko bio na kraju sa ovom? Javio sam se na instagramu ali ne odgovara nista
A zasto? Skupo, ne zna, ?Nemoj pokušavati, lose iskustvo
Kako to pa na fotkama ima i sise i usne baš ženske...lažne fotke onda?!To ti je TS (kotonja) samo da znas
Može i meni obadvaMoze meni ona iz doboja
Poz
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|