BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Onda su ovo nešto pomiješali lokacije... Kaže, Bijeljina na mapi... U eri vrhunskih transica, Lana još malo podiže cijenu! https://www.cityoflove.com/en/bosnia-herzegovina/Bijeljina/default.aspx
Reko sam, ja sam kod nje stalno. Super je cura, ima posla i pustite je više komentarisanja, njoj je i ovo reklama. Cura ima cjenu i nek je, ko ima nek ide, ko nema nek se pomiri s tim. Ja sam zadovoljan, ne osjecam se ugrozeno. Al vi ovde ko god otvori forum može da svati kako je njima radit, mozda je zato takav stav, pita li se netko ? I ZATO NEMA CURA.

Reko sam, ja sam kod nje stalno. Super je cura, ima posla i pustite je više komentarisanja, njoj je i ovo reklama. Cura ima cjenu i nek je, ko ima nek ide, ko nema nek se pomiri s tim. Ja sam zadovoljan, ne osjecam se ugrozeno. Al vi ovde ko god otvori forum može da svati kako je njima radit, mozda je zato takav stav, pita li se netko ? I ZATO NEMA CURA.
Realno, precijenjena je! Ne vredi iznosa, nema kvalitet uslužnosti! Komentari će je zgroziti, ima cura, ima boljih! Lana će da snižava cijene!

Ja sam sličnog mišljenja, vidio sam iskustva da je super ko je bio i vidio sam slike...ja nemam takve pare ali to ne znači da imam loše mišljenje...jbg. nije njen problem što ja nemam...čak sam joj i pisao, javila se fino, sve napisala...čak nije tražila selfie niti je bila "drska"...možda malo previše poslovna ali tako je najbolje u tom poslu da se budale ne zanose...možda bi i skupio nekad ali mi nije odgovorila da li mogu da dobijem ono što tražim, a to je uživanje na obostrano zadovoljstvo :) tako da nismo dogovorili. Iskreno, mislim da u opticaju ima mnogo djevojaka koje rade ali se to vrti u uskim krugovima jer je sad vrijeme službenih automobila, pansiona, ostvarenja stolica itd. :) a one se ubacile u taj svijet i muzu budale dok ih ne iscjede ;)

Ako je neko dao 200 eur za sex u Bosni nek se okaci o prvu banderu.
Over and out.
ko ima dat ce, ko nema drkat ce.. :) zbog takvih koji imaju i daju (iako cure ne vrijede toliko) i jesu napumpane cijene.. a imamo takvih, politicari, kojekakvi tajkuni koji daju 1000e za noc samo da bi kolegama pricali o tome.. no nije to samo kod nas tako.. i na zapadu imas za jebat od 30e do 600e..

Ovdje 90% ljudi ima srozane kriterijume i trazi bilo sta samo da je jeftino da ga ubaci, nebitno je li ciganka, prljava, musko cross dresser, trans itd i onda se nakace Lani da spusti cijenu jer je ona jedino zensko i samim tim luksuz za njihov kriterijum a nemaju novac koji ona trazi.
Ne razumijem zasto bi neko sam sebe ogranicavao na Lanu kad moze uzeti jedan dan iz BL do ZG i naci bolju za isti novac ili iz Bijeljine do BG...
Valjda je smisao hobija da se ne stedi na parama i da se obidje sto vise a ne da se ide kod jedne non stop kao da ces da je zenis ili sta...
Ja sam nekad mislio otici, ali kad vidim da ima instagram i da se prosipa hvaleci se da uzima par hiljada dnevno, da su joj mup jarani, stimajuci neke termine itd....
Isto ona Debela 90+kg sto za sebe kaze da je bucka i trazi 200E i sliku
Nezavisno od toga da li je cijena 20 ili 200eura, nema potrebe da se neko ograniciva na njih. Zato i jesu cijene visoke jer imaju grupu stalnih klijenata koji idu samo kod njih po 10-20px i dolaze i dalje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh