Čitaj, potrudi se malo....kakva je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitaj, potrudi se malo....kakva je
imas li broj sofijeupravo od Sofije idem. djevojka je vrh i za svaku pohvalu. ko nije bio ne zna kakvu djevojku propusta
Meni je dao 5 brojeva i svi su u funkciji al u zadnje vrijeme ne odgovara na porukePrevarant,,,samo sakuplja brojeve nedaje nista za razmijenu
Drug meni nikad nisi proslijedi broj te iz kakanjaImam ja kakanj...daj br od te visoko
Moze broj hitno jeDrug meni nikad nisi proslijedi broj te iz kakanja
Koji ce ti kurac koces da ti sta ugrade ?imate li broj od neke ehlimane
To je ista drolja387603540156 Arnela sa stupa prevarant pazite se ljudi, slicna je Ehlimani.
Redovno idem sa sa utokom mini Češka zbrojevka stane i u dzep i naravno sa svim karticama i kešom pa mudonja neka izvoli proba sta prvi ide u koljena drugi u vugla, pa izvoli paša.Kako ste glupi u pičku materinu znači, vi kod kurve idete punih džepova, i ostalim materijalnim stvarima ne znajući ko vas čeka u stanu kakva je osoba i ima li nekog sa strane da vas opeljuši, znači nikad ne idite sa novčanikom u prostituke, kreditnim karticama i ostalim pizdama materinama, dovoljno je da ponesete iznos koji dogovorite sa njom pa nek proba izvući korist ako može tako, de malo mućnite glavom, ne pravim se ja pametan ovdje, ali to su činjenice jer nemate pojma kod koga idete, bar ostavite stvari u autu kad idete kod nje u stan
Mogul ija dobit taj broj iz kaknjaDrug meni nikad nisi proslijedi broj te iz kakanja
Haosa Flas prije 5 godina mene pokrala na tu foruma nebitno samo novac srecom,bili u motelu i kao ode po kondome do auta i to je to
Glupača, lako je to uraditi dok ne naleti na pravog psihopatuHaosa Flas prije 5 godina mene pokrala na tu foru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|