Anna Mostar
Active member
+387 61 240 892 sarwjevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu dao 2 broja poslije od njega ni traga ni glasaMeni je dao 5 brojeva i svi su u funkciji al u zadnje vrijeme ne odgovara na poruke
Za zaobici....Sonja masaza iz sarajeva ima oglas na olxu
Jel bio tko kod nje? Daje li samo drkicu ili hoce nesto i vise ponudit?
Kak ti sve znas o njoj gdje ce biti ti ko menadzerPosto sam dobio hrpu poruka a neda mi se svima pojedinacno odgovarat
Mala sa Stupa je sutra u Mostaru od 9do18:30
061025584
Ja sam bio prije dva mjeseca, cura lici ali nije to ta sa slike skontao sam po tetovazama. Radi sve i trudi se bas.
Bio kod ove večeras, sve ok, sve top,cista preporuka uzivo je jos mrsavija nego na slikama,tako da ko voli sitnije djevojke neka ovo ne propušta.
Engleski joj je slab ali dovoljan za sporazumit se sta se želi i očekuje.
Mislim da ove sve 3 sa stranice da su u tom stanu ( ogroman je stan) pa ko želi mislim da se moze I kakav grupnjak organizirat.
Skroz druge osobe..Raja moze mala pomoc
Sofija, Crnka ,Ana, Mala sa stupa???
Kod sofije i crnke sam bio. Da li su sad ove druge dvije, Ana i mala sa stupa skroz druge osobe ili su to samo drugi nadimci
Hvalaa
Sta ti je ovdje mackasto?Jel bio iko kod ove macke? Daje li ista vise osim drkice?Relax i uzivanje Massage room by Sonja
Relax i uzivanje Massage room by Sonja - Masaže i fizikalne terapije - Na upitolx.ba
Arogantna baš, odvratna samo gleda da se svadja.Sonja masaza iz sarajeva ima oglas na olxu
Arogantna kalaštura dvije riječi sam razmijenio sa njom i mogu reci sam daleko ti kuća od poslovanja sa tom kalašturom.Sonja masaza iz sarajeva ima oglas na olxu
Javi se pajdoo u pp.Ima li šta za Zenicu?
Javi se pajdoo pp.
Za mene jako pozitivna ako zelis detalje ppImali netko iskustvo sa ovom sarom? Meni trenutno ne vraca poruke. Jesu pozitivna ili negativna iskustva?
Moze?Pozdrav imam broj za banja luku provjerena djevojka lično bio 19 godina dobro izgleda sve top pola sata 150km nije na oglasima razmjena dolazi u obzir banja luka prnjavor doboj i to da su provjerene bez razmjene nista lp
Javite se u pp
Ja se oglasavam kao Crnka , a zovem se Ana.Raja moze mala pomoc
Sofija, Crnka ,Ana, Mala sa stupa???
Kod sofije i crnke sam bio. Da li su sad ove druge dvije, Ana i mala sa stupa skroz druge osobe ili su to samo drugi nadimci
Hvalaa
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|