ali to nije ta za koju me napadasbio sam s njom 15 minuta dok nije pobegla,crna kosa,mrsava,neuredni nokti i nepovezan glas...dakle narkomanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali to nije ta za koju me napadasbio sam s njom 15 minuta dok nije pobegla,crna kosa,mrsava,neuredni nokti i nepovezan glas...dakle narkomanka
e tako se zove ova,0603184774,pre par danaimate li broj od neke ehlimane
ali ne zovi jer krade ja sam ispao glup ne moras i tiimate li broj od neke ehlimane
ali ne zovi jer krade ja sam ispao glup ne moras i ti
kada je tebe pokralaKo god u sarajevu proba jebat ehlimanu, najebo je. Ukrast ce vam nesto kako god ili pobjec kad date pare.
ma nebitno samo novac srecom,bili u motelu i kao ode po kondome do auta i to je tokada je tebe pokrala
onda nas ima visema ja sam cuo da je nekog arijana pokrala
Pregledaj par stranica unazad pa ćeš skontati.....je li bio neko kod ove sa stupa
kakva jePregledaj par stranica unazad pa ćeš skontati.....
Čitaj, potrudi se malo....kakva je
imas li broj sofijeupravo od Sofije idem. djevojka je vrh i za svaku pohvalu. ko nije bio ne zna kakvu djevojku propusta
Meni je dao 5 brojeva i svi su u funkciji al u zadnje vrijeme ne odgovara na porukePrevarant,,,samo sakuplja brojeve nedaje nista za razmijenu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|