OglasnikBoy
Active member
Ne samo da ce se usreciti nego ce drasticno poboljsati vokabular, sposobnost komunikacije, nauciti kako sto prije doci do same biti postojanja. I da ne nabrajam dalje, moze zvucati nemoguce, ali ovaj forum je jedinstven.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj Sofka ljepoto, neću moći zaspat dok je ne upoznamPotvrdicu ti ja znaci cura je avion prelijepa zgodna sve ostalo od komunikacija do usluge za svaku pohvalu mislim da sam dovoljno rekao sad je sve stvar licnog ukusa ili ti se nesto svidja ili ne svidja
Zaljubila se u mušteriju... Tako će i Sofija u mene, samo dok me upoznaSamo se nadam da nisam i ja jos dodala na to da se obrise
Jos uvijek srce mi zadrhti kad se sjetim nasih noci
Sto jesi li to zainteresovanAko nisi udata, usrećit ćeš se na ovom forumu.
Pa vidi zaista u kratkom roku mi se javilo dosta forumasa zainteresovanih za druzenje tj usluge a nadam se da ce mi neko od vas i pomoci prilikom smjestaja i ostalog kad budem radila van SarajevaNe samo da ce se usreciti nego ce drasticno poboljsati vokabular, sposobnost komunikacije, nauciti kako sto prije doci do same biti postojanja. I da ne nabrajam dalje, moze zvucati nemoguce, ali ovaj forum je jedinstven.
Privatne poruke su vec nesto drugo Bude tu i konkretnih ljudi za razliku od mozel' broj, koja?, mamu ti tvoju i slicno, sto cini 90% foruma. Recenziju cekas kao lanjski snijeg. I ja sam itekako zainteresovan za druzenjePa vidi zaista u kratkom roku mi se javilo dosta forumasa zainteresovanih za druzenje tj usluge a nadam se da ce mi neko od vas i pomoci prilikom smjestaja i ostalog kad budem radila van Sarajeva
Ne nisam se zaljubilaZaljubila se u mušteriju... Tako će i Sofija u mene, samo dok me upozna
Zvat cu te da me otkopcas cim budem tuNaopako si skopčala, ali nema veze.
BravoNaravno
Onda cu doci do tebe i sexi glasom saptati na uvo da me otkopcasNeću te čuti.
Neko ti drma kavez ?Evo jednog forumaša, Josip Marinčić, poznat kao Mara_Mostar
https://ibb.co/vjWqJvM
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|