BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

• Zaฤetnik teme Zaฤetnik teme Alfa x
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
๐๐š๐ฃ๐›๐จ๐ฅ๐ฃ๐š ๐ณ๐›๐ข๐ซ๐ค๐š ๐Ÿ๐จ๐ญ๐จ๐ ๐ซ๐š๐Ÿ๐ข๐ฃ๐š ๐ข ๐ฏ๐ข๐๐ž๐š ๐ง๐š ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ข๐œ๐ข ๐ณ๐š ๐ฎ๐ฉ๐จ๐ณ๐ง๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐ž!
ลฝ๐ž๐ฅ๐ข๐ญ๐ž ๐ฅ๐ข ๐ฏ๐ข๐๐ฃ๐ž๐ญ๐ข? ๐‘๐ž๐ ๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ซ๐š๐ฃ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ž ๐ข ๐ฎลพ๐ข๐ฏ๐š๐ฃ๐ญ๐ž! ๐’๐ฏ๐ž ๐ฃ๐ž ๐›๐ž๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐ง๐จ!​
Da nije virus neki ๐Ÿ˜œ

Pozdrav raja prelistao sam sigurno i 50tak stranica ovog foruma ali evo da opet i pitam, pa ko moลพe i hoฤ‡e neka mi da informaciju.

Naime oลพenjen sam, imam 33 godine i ne ลพivim u Sarajevu, ali sam narednih 20-tak dana tu solo jer imam seminare.

Iskreno sex nije opcija broj 1, vise bih preferirao dobro puลกenje a i masaza bi dobro doลกla.

Raja pomozite i izdadjite u susret.

S druge strane ukoliko ovdje ima neka djevojka/zena dobrog izgleda (godine totalno nebitne) neka se javi ili ovdje ili SMS-om na broj +387603079669 pa ฤ‡u je prozvat (ili ako ima telegram nek klikne na link i spojit ฤ‡e je sa mnom odmah https://t.me/+387603079669 )

Izvinite za dug post i unaprijed hvala na pomoฤ‡i. Pozdrav.

TELEFONSKI SEX UลฝIVO

Nazad
Vrh