A to je je ona sisata malo deblja piso sam joj i ja kaze da je srebrenikNije to ta ova je mladja punija malo, prestavlja se da je iz Srebrenika (radila u Srebreniku)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je je ona sisata malo deblja piso sam joj i ja kaze da je srebrenikNije to ta ova je mladja punija malo, prestavlja se da je iz Srebrenika (radila u Srebreniku)
Može broj telefonaA to je je ona sisata malo deblja piso sam joj i ja kaze da je srebrenik
Imas sta iz tesnjaTeslic tesanj doboj prnjavor maglaj razmjena cura sto nisu na oglasu
I meni bi trebaoIma li iko novi broj od Edite iz Mostara. Bio bih zahvalan ako bi neko poslao u prvt. Hvala.
Nema slika ni oglasa ni recenzijeNeko da napise recenziju za Annu Mostar?
Ima, Stari Most, Rondo, Fejiceva, Avenija... Ima sta ti srcu volja.Jel ima sta u Mostaru osim one ciganke sto stopira?
I mene zanima za Arizonu,uskoro prolazim goreima li nešto na području orašja i gore do koridora tj. tržnice "arizona"?
Pisalo se prije vise putaNema slika ni oglasa ni recenzije
Ne vraca poruke
Tko zna postoji li uopce
Pa jesi kad bio kod nje?Enine su slike a da li je fejk profil, haj znaj...
U kojem gradu tocno?Gdje ba? Amsterdam, Minhen, Beč možda, u ovim zatucanim vukojebinama teško.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|