Ne, vec ta zena I vi , njeni asistenti ponizavate druge zene a tu staru zenu non stop propagirate..Joj druže eto mi levati...
Forum i služi za recenzije.
A dotična je napravila danas profil da sebe hvali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, vec ta zena I vi , njeni asistenti ponizavate druge zene a tu staru zenu non stop propagirate..Joj druže eto mi levati...
Forum i služi za recenzije.
A dotična je napravila danas profil da sebe hvali
Crna, mrsavija, tetovirana ?Pitanje
Dal je nekada neko bio od vas kod Nine na Novoj Otoci i dal ima broj posto sam izgubio isti.
Unaprijed hvala.
Ko je bio zna šta je kvalitet i vrhunac usluge
Rucna masaža ili ti ga handjoob vrijedi maksimalno 50 km, bez obzira koja maserka da radi, jednostavno taj posao ne vrijedi vise od 50 km. samo ako ukljuci i oral to je vec druga priča.Treba vas uzimati zivotom kad ste retardi koji plate za sakicu, bilo kod Marine ili Sonje isti kurac.
ma ne vrijedi ni 50 to bas glup moras biti, izdrkaj ga sam. Oral je druga prica ali platiti kobile da ti drkaju je vrhunac retardiranosti. I kakva masaza, to je trljanje po tijelu….Ne znaju prostoprosirenu recenicu sastavit a da vas znaju masiratiRucna masaža ili ti ga handjoob vrijedi maksimalno 50 km, bez obzira koja maserka da radi, jednostavno taj posao ne vrijedi vise od 50 km. samo ako ukljuci i oral to je vec druga priča.
BravoRucna masaža ili ti ga handjoob vrijedi maksimalno 50 km, bez obzira koja maserka da radi, jednostavno taj posao ne vrijedi vise od 50 km. samo ako ukljuci i oral to je vec druga priča.
Druže nisi u tokuTreba vas uzimati zivotom kad ste retardi koji plate za sakicu, bilo kod Marine ili Sonje isti kurac.
Daj koji kontakt..U salonima za masazu 80 posto djevojaka ce vam izdrkati poneka ce oral pruziti a poneka i sex...
Bio sam u par salona razliciti i sve sto sm naveo sam dobio uz dobar baksis
Sada te sve više privlače klinke, priznajVala nista bolje nego kada si napaljeni momcic od 20 godina i da ti matorka izdrka i popusi.Sada u ovim poznim igrackim godinama to mi nije uopste privlacno. Bila prije ona matorka sisurina za vraca jeftina a dobra.
Hoce, hoce, probaj , pa ces dobiti reakciju...Da li si ti normalan ? Kakve su to strace koje puse u klasicnom salonu za masazu?U salonima za masazu 80 posto djevojaka ce vam izdrkati poneka ce oral pruziti a poneka i sex...
Bio sam u par salona razliciti i sve sto sm naveo sam dobio uz dobar baksis
Jesi otisla ti ikako odatle, od prije neki dan...?Zgodna crna hercegovka.
Danas (nedjelja) do 16:00 u Sarajevo, bit cu u Lukavici.
Svi dogovori na whats up, na broj: 063-952-659
istina mada i dalje bi izabrao prije dobru matorku ispred dobre klinke.Sada te sve više privlače klinke, priznaj
Takve kao SonjaHoce, hoce, probaj , pa ces dobiti reakciju...Da li si ti normalan ? Kakve su to strace koje puse u klasicnom salonu za masazu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|