Malikrmanjonac
Member
U kojem gradu to tocno?U salonima za masazu 80 posto djevojaka ce vam izdrkati poneka ce oral pruziti a poneka i sex...
Bio sam u par salona razliciti i sve sto sm naveo sam dobio uz dobar baksis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojem gradu to tocno?U salonima za masazu 80 posto djevojaka ce vam izdrkati poneka ce oral pruziti a poneka i sex...
Bio sam u par salona razliciti i sve sto sm naveo sam dobio uz dobar baksis
Moze broj IvanePoz, ako ima neko da je bio kod ivane iz doboja, nek mi se javi, imam par pitanja![]()
Nisam bio, gdje si je pronasao trazim nesto takvo vec duze vrijeme ali nisam uspio naletitiDa li je iko bio u Mostaru kod Belme Penjo na masazi? Reklamira se fol ima neki svoj masazni studio masira kao. Masazni studio gazela.
Izgleda druze. Nedavno sam bio kod nje u Sarajevu. Tip top.
Jel ova zenska stvarno ovako izgleda?
Cekam da dode u zg al nikako...
Pusenje bez kondoma. Lagana opustena. Samo jezik nikako ne zna, pa se sporazumijevas preko google translate.
Imaš li kontakt broj?Izgleda druze. Nedavno sam bio kod nje u Sarajevu. Tip top.
Pa daj neki kontaktPozz
Ako ima neka normalna i diskretna u Hercegovini da radi javite se u pp
Imam i ja nesto za koje malo tko zna ,koje samo rade po preporuci i povjerenju pa cemo razmijeniti nesto ..
Ponavljam samo uredne dolaze u obzir...
Uzasno izgleda, kao trans ili je na nekim steroidima...Stvar ukusa...
Javi se , broj od jedne MILF ti pisaljemPrnjavor neka?
Može li broj od Selme plave Brcko? HvalaJavi se
Moze broj od ivane jel staraMoze broj Ivane
Ako su joj ramena sira od kukova (a kod mnogih Brazilki jesu), onda je trans. Ne moze radjati zena ako ima uze kukove od ramena, to je trans. Ali nisu samo Brazilke, i ne samo Latinska Amerika. Ima ih jako puno svuda.Uzasno izgleda, kao trans ili je na nekim steroidima...Stvar ukusa...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|