Scorpiusbih
Well-known member
E jesu se i usosili u pm. Pa ti sine nisi svjestan svoje nesvijesti!Šta me imaju zvati?
Crystal mi objavila br, zajedno su se usosili
Samo možeš najebat otkrivanjem njihovih imena, ništa više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jesu se i usosili u pm. Pa ti sine nisi svjestan svoje nesvijesti!Šta me imaju zvati?
Crystal mi objavila br, zajedno su se usosili
Podrška...nisam ju j***, ali cura radi to sto radi i radi profesionalno, za razliku od nehljeba koji ništa u životu ne rade...Idi plati dugove za struju
Kakav je osjećaj kada te izopći vlastita porodica, kada ti saznaju da se prostituiraš, pa niti ti pišu, niti zovu, pa plačeš sama u stanu, pa se moraš kljukati anti depresivima i rakijom da
Kakav je osjećaj kada te izopći vlastita porodica, kada ti saznaju da se prostituiraš, pa niti ti pišu, niti zovu, pa plačeš sama u stanu, pa se moraš kljukati anti depresivima i rakijom da bi zaspala?
Svega ti Crystal sto mu ne posaljes dvojicu prijatelja da mu ta ledja izmasiraju...sta se peglas sa njimkako tvoja porodica reaguje da kikad ništa nisi radio i nemas ni marke u džepu?
Radi li oral? ili nešto više?pa dobra je Sonja
Ne radi.Radi li oral? ili nešto više?
Upetlja se ti dje ti nije mjesto hhKrade mi poso ja najbolje pusim u BiH kad hocu ahahahahaahaa
Podrska bratu daj nam ove slike da se smijemoPrezimena forumaša:
Ćulafić
Goranov
Draganić
Lesić/Lešić
Lazić
Sad očekujem izvinjenja od ovih ili idu i Imena
Dole rade sa elitom hahaaaa vikendi hotel 500eura i taki to.Trudne sa ozenjenim jbg..Tuzla,jel ima šta neka da se jebe...jel moguće da nema, niko neće para da zaradi
Popadat ce nam kurve za pedofiliju hahahA vidi ga jadan hahaha dijete neko jbt zivot nije valjda da ovome neka picke da
Jel moze Broj od te Gercegovke u p.p ?Ljudi veceras neka hercegovka na Grbavici kazu dobro pusi haha
Moze broj?Ljudi veceras neka hercegovka na Grbavici kazu dobro pusi haha
smanji droguSvega ti Crystal sto mu ne posaljes dvojicu prijatelja da mu ta ledja izmasiraju...sta se peglas sa njim
On ne konta da se ja i Crystal , da su ovo naše sexy igricesmanji drogu
nisu mu dlake na kurcu izrasle on ni jeboA vidi ga jadan hahaha dijete neko jbt zivot nije valjda da ovome neka picke da
Istina 100%Krade mi poso ja najbolje pusim u BiH kad hocu ahahahahaahaa
Tacno kad vidim kome sve daju ove fulje ne ide mi se vise ni kod ijedne..lijepi ege plati vise al znas sta si jebonisu mu dlake na kurcu izrasle on ni jebo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|