hammerstein
Member
Nemaš muda prijatelju, to se vidi iz aviona, ne moram to provjeravati. Nikada nećeš znati što znači biti muškarac.Dođi da ti pokažem muda, a ako ti je žao tvoj problem, sama je birala ovo, ne diram nikog prvi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš muda prijatelju, to se vidi iz aviona, ne moram to provjeravati. Nikada nećeš znati što znači biti muškarac.Dođi da ti pokažem muda, a ako ti je žao tvoj problem, sama je birala ovo, ne diram nikog prvi
Možeš mi se javiti u pp molim te?Ma kakvi, ja sam u dobrom odnosu sa starima, izdrzavam njih i oni NE RADE, dolaze meni svake godine i to je to
Sumnjam da i znaš ko ti je otacMa kakvi, ja sam u dobrom odnosu sa starima, izdrzavam njih i oni NE RADE, dolaze meni svake godine i to je to
Idi plati dugove za strujuSumnjam da i znaš ko ti je otac
Haj ba jarane ne smaraj jebo te grobSumnjam da i znaš ko ti je otac
PlaćeniIdi plati dugove za struju
Bježi ba druže, mani se te priče...ako te strah ti se odjavi odma i razguli...selamForumasi da vas brzo obavjestim i nestanem. Dobio sam informaciju da ovaj forum i topic vezano za BiH uveliko cesljaju domace agencije, MUPovi oba entiteta, a narucito Sipa. Bez medija se sve odvija, kao da se ne dize prasina, a palo je do sada kao bruku ljudi, kako klijenata tako i "ponudjacica". Iz prve je ruke info, pa kako god ko hoce neka shvati. Moglo bi se nadrljati dobro. Poz.
De ba druže, jel mo'š bit' tolika pukotina da praviš svako malo drugi profil na forumu?Kakav je osjećaj kada te izopći vlastita porodica, kada ti saznaju da se prostituiraš, pa niti ti pišu, niti zovu, pa plačeš sama u stanu, pa se moraš kljukati anti depresivima i rakijom da bi zaspala?
Kako ne uspijeva oplakala je i počela rakiju tući.De ba druže, jel mo'š bit' tolika pukotina da praviš svako malo drugi profil na forumu?
Druga stvar, zakačuo si se za Crystal ko imigrant za kamion i nikome ovdje nije jasno koji je tebi kurac pa se toliko trudiš da degradiraš curu. I gle vraga, ne uspjeva ti al' nimalo!
Ohani malo, dosadan si ko proljev bolan ne bio!
zamoli jace i 3x zaredomMožeš mi se javiti u pp molim te?
Ako voli anal otici cu za koji dan.Iz Sarajeva, ima li neko iskustva sa njom?Senida Sana
Mlada sexipilna Varela dama poziva ozbiljnu gospodu na druzenje kontakt whatshap +38762095113 Senida-Sana tu za vas samo za ozbijnu gospodu.city-love-companions.com
Više imena ali je uvijek isti broj
Znas li macu diskreciju ?Idi plati dugove za struju
Meni nije tražio pare za broj.A da objasniš kako praviš watsap naloge, sa slikom i imenom cure? I da svako malo napraviš drugi profil ovde i tražiš 150 KM za broj?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|