Ne znam. Neko napisa da je "Sakib" u pitanju pa mi je to malo problem. Da ne zavrsim ja jeban.Ovdje na web stranici obično pišu da je cijena skupa. a to mi ne odgovara)). ali ovdje je obrnuto)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Neko napisa da je "Sakib" u pitanju pa mi je to malo problem. Da ne zavrsim ja jeban.Ovdje na web stranici obično pišu da je cijena skupa. a to mi ne odgovara)). ali ovdje je obrnuto)))
Jeste ljeniCrystal mislis li dolaziti u Cg, pa nismo ni mi gubavi
Blokirala si me i ovde da ti pisem u privatne poruke i na WhatsApp a nisam se ni javljao. Ja bi ti sad dosao al ne da se
Kako će ona preživjeti bez tebeBlokirala si me i ovde da ti pisem u privatne poruke i na WhatsApp a nisam se ni javljao. Ja bi ti sad dosao al ne da se
Druze stvarno si dosadan. Popusti malo ne spominjem te. Zivi svoj zivot.Kako će ona preživjeti bez tebe
A što te blokirala šta si joj slao na whatsup?Druze stvarno si dosadan. Popusti malo ne spominjem te. Zivi svoj zivot.
Za 120 km, strasno.Mogu misliti za taj novac, kakva je...Ima li neka starija dama da je dobra u Sarajevu.
Dajem u zamjenu broj crnke sa velikim sisama i tetovazama.Extra pusi i uska joj je pickica.Ja za 120km bio pola sata i ne požuruje.Extra smještaj i tuširao sam se 2 puta.
Jenna se ofucala, Adriana ChechikOd glumica priznajem samo Crystali i Jennu Jameson
Sto me izradi u ponedjeljakGđe si ti? Možda budem ja dolazila
Šta je bilo?Sto me izradi u ponedjeljak
Kako sam ja mogla tebe blokirati, ako se nisi javljao? Kome lažešBlokirala si me i ovde da ti pisem u privatne poruke i na WhatsApp a nisam se ni javljao. Ja bi ti sad dosao al ne da se
Pa dogovorili se u 8 i ti nestade, niti se javljasŠta je bilo?
Crna Gora te ceka ejjjKako sam ja mogla tebe blokirati, ako se nisi javljao? Kome lažeš
Cathy Heaven je najbolja pica ko jamaJenna se ofucala, Adriana Chechik
a tek oral....sta ona sve moze progutat>PCathy Heaven je najbolja pica ko jama
Kako ti ni ovde na forumu ne mogu poslati poruku? naravno ako nisi zainteresovana okKako sam ja mogla tebe blokirati, ako se nisi javljao? Kome lažeš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|