BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Neznam sto toliko ocrnjujete Snjezanu iz BL. bio sam 5-6 puta kod nje i usluga je bila i vise nego dobra. Trenutno neidem kod nje jer se ne uklapam u cijenu, ko ima lovu nece se pokajati.
Ne pljuje niko, samo dosta nas je saglasno da ne vrijedi 300 km, za te pare ima puno boljih, u svakom pogledu od usluge do prostora. Snjeza po izgledu, higijeni, prostoru ne vrijedi vise od 150-200 plafon.
 
Tebi ko dadne 300 km za sat taj je budala. Kod i za 150 treba razmisliti dal ići. I sta se uzbuđuješ, prihvati kritiku, ko voli nek izboli, nek ide, ali isto tako i mišljenje nas kojima se ne Svidjas nek se čuje.
O cemu ti pricas.. pa ja sam vise dao para ta wc po evropi nego ti za...zene...kakav si to covek.....djentlemen...muskarac...idi...sa 100 km...na trotoare....i tu je bogami poskupila...usluga..ovde ti je ,,,uzmi...ili ostavi...koje ti ocene i iz kojeg iskustva i ugla ocenjujes...bar sto se tice higene je kod snjeze tip..top..klima...tusiranje...cisto
..mirise..stvarno preterujes...ako te blokirala....sam si kriv...
 
svoj ti poso :D , ja placam i za svoje pare biram kako hocu, ne jebem svasta , tako da za nove kontakte ne zelim previse vremena da gubim ni svog ni njenog.
Pogledaj malo kako ove strankinje rade javi se slobodno pa ces vidjet ljudi ti daju video katalog da biras koju ces ;)

a ti zovi s laznih i raznih brojeva koga hoces :D ak ti treba brojeva dat cu ti :p
ti nisi glup, ti si puno glup, ili ti mnogo glup.. :)
 
Neko nešto Sarajevo za vcrs kvalitetno? Pare nisu problem samo da je kvalitetna roba i usluga.
Dva sata s njom
I sad samo ponavljam
Nista nemoze da smiri malu ni marihuana ni linije hahah
 
Ne pljuje niko, samo dosta nas je saglasno da ne vrijedi 300 km, za te pare ima puno boljih, u svakom pogledu od usluge do prostora. Snjeza po izgledu, higijeni, prostoru ne vrijedi vise od 150-200 plafon.
Ok idi tamo gdje se uklapas sa cijenom, ti placas😉 A to vrijedi li ona ili ne vrijedi bezveze pricati o tome, to je stvar ukusa pojedinca. 300 km za seks nije malo, nebitno sa kim.
 
Bolje ti je WA, alo nije taj što je biznis. Mogu ti ga blokirati zbog količine i sadržaja poruka.
I nikad, NIKAD, telegram, obavezno moraš videti broj, pa ga možeš provjeriti (da nije drkač, fake Booking, lopov)

A muškarcima preporuka imati poseban broj za OVO, ali uvek isti. Tako vama su veće šanse da stignete kod djevojke i da neće tražiti vašu sliku.

Želim prijatan i ugodan dan svima ☀️
Vaša Anfisa Crystal
Kako tačno možeš da provjeriš broj?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh