Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije uopce stvar napustanja posla, ja ju to nikad nisam trazio niti bi trazio. Njoj su novci bili bitni od svega, meni je bilo provedeno vrijeme zajedno. To ti dode na neki nacin kao otvorena veza, cak je i jednostavnije jer ne spava sa drugima samo iz zadovoljstva nego iz osobne koristi, jedino nastaje problem ako se rijetko vidate, npr vikendom i to vrijeme ne moze da odvoji samo za tebe nego gleda i dalje kada sto moze da odradi, onda je to problem, barem meni. Ja sam osobno zadovaljan sa zivotom gdje zivimo sa kucnim prihodom od cca 2-3000 eura mjesecno, njoj je to premalo, onda hoce gucci, kc i ostale pizdarije, navikla je na visoki standard, to je i bio jedini razlog prekida.Djevojkama će biti teško da odmah napuste ovaj posao. jer ona mora jasno shvatiti da li ste pogodni jedno za drugo ili ne. da budete sigurni u budućnost. za ovo treba vremena!
komicar ?Zna li ta da ste bili u vezi?
Hocu brateŽeni je
Dobra je cura, uživo je mnogo ljepšaNeko mozda bio kod ove Nataly? Nesto mi je ovo prejeftino za sat vremena...
Maya Zagreb, Independent | City of Love
Hi, my name is Maya I'm 21 years old, I'm Brazilian! I have a beautiful body that is never and delicious Small tits ! my sex is perfect I am very naughty and love to have sex I give deep oral sex I will be in town only ...cityoflove.com
3mjeseca sa Anom dao sam i 20.000km i ne zalim ni feningaNije uopce stvar napustanja posla, ja ju to nikad nisam trazio niti bi trazio. Njoj su novci bili bitni od svega, meni je bilo provedeno vrijeme zajedno. To ti dode na neki nacin kao otvorena veza, cak je i jednostavnije jer ne spava sa drugima samo iz zadovoljstva nego iz osobne koristi, jedino nastaje problem ako se rijetko vidate, npr vikendom i to vrijeme ne moze da odvoji samo za tebe nego gleda i dalje kada sto moze da odradi, onda je to problem, barem meni. Ja sam osobno zadovaljan sa zivotom gdje zivimo sa kucnim prihodom od cca 2-3000 eura mjesecno, njoj je to premalo, onda hoce gucci, kc i ostale pizdarije, navikla je na visoki standard, to je i bio jedini razlog prekida.
komicar ?
vidi, nakon dva susreta me zvala da dodem kod nje za vikend, u 3 mjeseca smo napravili oko 6000km, svaki dan se culi, bilo je svega
Od 97 god sa svojih 11godina prva tekma i od tad redovan bio kuci i u gostima dok nisam upoznao Anu hahaDa prestanes gledati Zelju i ne treba neki dobar razlog
Ko i ja samo sam ja prestao negdje 2006 vidio sta i kako i odjebo.Od 97 god sa svojih 11godina prva tekma i od tad redovan bio kuci i u gostima dok nisam upoznao Anu haha
Odakle ti iskoči života ti? Ne spamajMarijanA Sa Sarajevo, Independent | City of Love
Samo za ozbiljnu gospodu na podrucju Sarajeva,mlada atraktivna 0/24 h on line,samo za ozbiljne neozbiljni stop,vise info putem whatsapp ili viber nbr....pusicacityoflove.com
imas crystal u tuzliMuškarac 38 godina, 180/90 zgodan, šarmantan, sportski tip, nepušač, traži žensku osobu od 20 do 40 god za diskretno druženje uz naknadu po dogovoru...samo TK...kontakt u pp...pozdrav svima...
Ma gledam i ja ovu crystal al ne znam jel ima smisla vozit te 4 sata za sat vremena zabave
Lipa si lipa anđeli ti sliče, lipa si lipa usne tvoje liče, ljubi me ljubi i kad zora sviće, sa neba pada po nama cvićeL - ljubavni oglasnik
ImaMa gledam i ja ovu crystal al ne znam jel ima smisla vozit te 4 sata za sat vremena zabave
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|