Richard Sharpe
Well-known member
Kao prvo naše kurve i traže više nego strane, a usluga je nikakva (Malory je iz Srbije). Crnka i drugarica su izuzetak i rijetkost. A kao drugo u Pešti nećeš za 100 i manje eura jebati ribu kao foto model, nego mađarske Ciganke. Sve dobre i kvalitetne uslugom ribe tamo su odavno 150+ eura...Još na to dodaj put i smještaj ja tu ne vidim uštedu da me jebeš...Ja Boga mi draga ne mogu da vjerujem da ste vi spremni dati na ove naše kurve, a i ove što dodju iz drugih zemalja 300-400€ pa jeste li vi pomahnitali majke vam eto, izdrkaj kući i sačuvaj te pare bolje ti je ne misli samo donjom glavom, pogledajte u Madjarskoj i u ostalim zemljama kakve pičke možete jebat za 100€ i manje, isplatljivije je 10 puta nasuti gorivo i otići u Budimpeštu jebavat šta poželiš par dana nego ovim našim “kurvicama” davati tolike pare koje uglavnom ne liče ni na šta i ni nalik nisu kao što objave sliku, pozdrav za sve od mene
I to malo što ima na domaćem terenu debili se zdušno trude da ih otjeraju u ilegalu i zatvoren krug ljudi pa ćemo samo moći drkati i sa sjetom ih se sjećati...