Mostarac_Infinity
Well-known member
Ti ćeš mi biti kumMostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom trosku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ćeš mi biti kumMostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom trosku![]()
Samo da javim, nema je negdje do polovine februara. Na odmor je otisla.Zna li neko sta je sa Lenkom? Slao sam joj SMS i WhatsApp i ne javlja se. Ili odgovara iskljucivo na pozive?
Samo ti taxista može pomocMoze li broj bilo koje iz Tuzle ili okoline, kad vec niko nema lunin![]()
Za cry..Ali veliki support za brata sa ovog mjesta što je htio da ugovori dejt na desetku u po' somuna sa Crystal. Realno, pokušao dzabalesku i na priču.. mnogi od nas ovdje nemaju cojones ni da pridju curi.
Čuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu voduTi ćeš mi biti kum
I naduvaj se jajaaČuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu vodu
Ja 24 borbica
Al neću sigurno ko ti debičina da dočekam te godine a majka da me izdržava..
Malo I tb![]()
I naduvaj se jajaa![]()
Nabijem na kurac i tebe i ovog iz tuzleTi ćeš mi biti kum
Reci ti se pozlatile sinko..Mostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom trosku![]()
Kako ti znaš koliko ja godina imam, sine imam ja para više od tebe, a mamu nemam tako da me ista nemože ni uzdržavati.Čuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu vodu
Ja 24 borbica
Malo I tb![]()
Razmisli malo pa se javiKako ti znaš koliko ja godina imam, sine imam ja para više od tebe, a mamu nemam tako da me ista nemože ni uzdržavati.
Da čuvam leđa, pojasni?
U budućeZato tiću![]()
Šta mene /nas briga za tvoje 24 torbice, muškarac ne nosa torbice to tetke nosaju, a da čuvam leđa, smiješan si, da smo u istom gradu to je komičnoČuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu vodu
Ja 24 borbica
Malo I tb![]()
Idi radi sineŠta mene /nas briga za tvoje 24 torbice, muškarac ne nosa torbice to tetke nosaju, a da čuvam leđa, smiješan si, da smo u istom gradu to je komično
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|