Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Mallory ti je za likovi, sto voli da jedu govna, kad burek je 3 markeMalory je nakaza i previsoka i previse kila za djevojku. Vidjam je u Alti cesto i uvijek se grohotom smijem.
Emikoji Emir?
Pa Mallory ti je za likovi, sto voli da jedu govna, kad burek je 3 marke
Ne podržavam nasilje nad ženama. Ako ti cijena ne odgovara nemoj ici. Njena roba njena cijenaNeka su je opljackali. Ovdje dosle i lupaju cijene od 300€. Ne bi da je u Dubaiu.
A ma kreteni im uzeli putovnice, ajd pare al putovnice i karticeNeka su je opljackali. Ovdje dosle i lupaju cijene od 300€. Ne bi da je u Dubaiu.
Tvoj komentar kao u žena na fb, one se boje da im muškarci ne idu njima, da nisi i ti ženaAl kako samo napisu Ruskinje. Sto se lijepo ne napise da su prostitutke. Sto se suti o tome?
Jesi jos u mostaruPa Mallory ti je za likovi, sto voli da jedu govna, kad burek je 3 marke
E nek si mi rekao. Bas sam bezo razan.Tvoj komentar kao u žena na fb, one se boje da im muškarci ne idu njima, da nisi i ti žena
Oo vidi sad si i inspektor ♂A ma kreteni im uzeli putovnice, ajd pare al putovnice i kartice
Budi moj
I taksista poznati imenom i prezimenom vrbuje djevojke jos naplacuje 30/ posto i on nece dugo lokacije sve se zna samo hapsit idiotaOo vidi sad si i inspektor ♂
Stvarno si je raskrinkala. Čitam komentare sa tog profila i svaki je o Mallory, nema ništa drugo.Za Mallory
U školama se uče zakoni trga, evo ti jedan on njih:
You cannot find the best one, but you can find cheaper and better.
Lpdoviđenjaprijatnozelimugodandansvakodobrocrecanputajzdravo
Crystal drugi hvale, a ti moraš sama sebe hvaliti i nju kuditi. E u tome je razlika između vas dvije. Sad iz principa ne bih došao i da si 50 evra.Jarane nisi ti bio kod Mallory čim ti je Crystal dobra pička.. Mallory se trudi, istina ali jos vise od toga vrhunski sve radi. Možda si sanjao da si bio.. ja sam danas ponovo, ma divna cura, profesionalna, iskusna, a opet nemaš dojam da si sa eskort damom, totalno prirodna i srdačna. Božanstvena, vjerujte da vrijedi svaki marke. Od kada je došla, svi koje znam, i za mene, ni približna njoj se nije pojavila, nadam se ali ne vjerujem da ikada I hoće. A imaš rezencija i recenzija o njoj.. Toliko od mene, iz iskustva, piste u DM ako vas zanima, hehe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|