Hocu oko ajd u pp pisi lokacijuPa ti uzmi pola sata![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu oko ajd u pp pisi lokacijuPa ti uzmi pola sata![]()
Pozdrav hoćeš neku iz okoline Doboja ili ti daješ kontakt od neke iz Doboja?Neko za razmjenu prnjavor teslic doboj tesanj okolina
066-141-783Hocu oko ajd u pp pisi lokaciju
Smrdi svaka oko na ribu samo nekoj manje nekoj vise.Gore bolest dobit od razvedenih udate i slobodne te svakom daju bez fuj i to nije jedna miris na ribu picka joj smrdi
E bas svaka ne smrdi ja sam bio kod jedne sto radi za lovu picka se ne osjeti a bez kondoma ne radiSmrdi svaka oko na ribu samo nekoj manje nekoj vise.
E jbg oprala ja druze u medicini tako meni te price nemoj,ona koliko god da se opere smrdice kad joj ga stavisMozda se oprala neposredno prije odnosa pa ga prigusila ali vaginin miris je specifican i ne mozes ga neosjetiti pogotovo kada udjes dublje.
Ok pusenje sa kondomom i sex ali svrsavanje u kondom je previse,nece ti nista biti ako ti neko svrsi po supku ili sisama Kad tu budes liberalnija eto me odmah.Ja stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni![]()
posalji i meni brkakav je ona? daj mi broj molim te
Bas nista ne da ha ha cuj pa oprat ce spermu a BozeOk pusenje sa kondomom i sex ali svrsavanje u kondom je previse,nece ti nista biti ako ti neko svrsi po supku ili sisama Kad tu budes liberalnija eto me odmah.
Jesam ja cura je super u svakom pogleduda li je iko bio kod Kristal u Sarajevu?
Meni ne smeta ako je jebozovna i sexy,to mi je bitnije nego ljepota,posisao bi ja taj smrad bro ako je takva.E jbg oprala ja druze u medicini tako meni te price nemoj,ona koliko god da se opere smrdice kad joj ga stavis
Mozda se oprala neposredno prije odnosa pa ga prigusila ali vaginin miris je specifican i ne mozes ga neosjetiti pogotovo kada udjes
Na sta je forum spao, da ljudi ni recenzije napisat ne znaju.Jesam ja cura je super u svakom pogledu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|