Da pokusam heheImam ja, nece ti odg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pokusam heheImam ja, nece ti odg
Javi seDa pokusam hehe
Sta 300km skupo brateKo ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom
ma nema potrebe da dolazis koliko te ljudi zvalo pa se nisi javila nikomTaman ja ću u Tz posle tb da ne pravim konkurenciju
Imas porukuJavi se
Važi, onda neću dolaziti, gospodinema nema potrebe da dolazis koliko te ljudi zvalo pa se nisi javila nikom
Ja stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..Ko ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom
Pa ti uzmi pola sataSta 300km skupo brate
Normalno da necu golog u tebe ubaciti pricam za oral ali hajde ko voli neka baca pareJa stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni
Ovi su spremni i za 50km bez kondoma da popušeJa stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni
Sa gumom na gumi mora sa ovakvim radi bolešćina i tu se slažem sa dotičnom. Istina jest da je to kao da jedeš bananu sa korom pogotovo kad ga puši. Al zamisli da ti ga popuši bez kondoma a svima ostalima ga također šlajfa bez, odmah bi bio u "srodstvu" sa pola BiH i jačeNormalno da necu golog u tebe ubaciti pricam za oral ali hajde ko voli neka baca pare
Kako otići do nje (Crystal) mislim na kontakt, neki broj i sl?Idi kod nje pa se uvjeri,pozitivno ce ti promjeniti misljenje.
imas je na whatsapp-u,u par navrata je pisala javno ovde kontakt br.Kako otići do nje (Crystal) mislim na kontakt, neki broj i sl?
Gore bolest dobit od razvedenih udate i slobodne te svakom daju bez fuj i to nije jedna miris na ribu picka joj smrdiSa gumom na gumi mora sa ovakvim radi bolešćina i tu se slažem sa dotičnom. Istina jest da je to kao da jedeš bananu sa korom pogotovo kad ga puši. Al zamisli da ti ga popuši bez kondoma a svima ostalima ga također šlajfa bez, odmah bi bio u "srodstvu" sa pola BiH i jače
Jbg. slaba je ponuda (pičke) za pare a velika potražnja (previše muda)! Ko nema izbora i želi neka plaća i (ne)baca pare. Njegova stvar, pitanje je samo da li vrijedi.
Ali zato da se ne bi bacale pare tek tako treba nafatati normalne ribe, razvedene, slobodne i udate. Može se naći i to opasnih, na stranicama tipa KZO i smokva.com, čisto seks i onda imaš stalnu i redovnu šemu na više strana sa ženama koje neće sa 100 muškaraca i to besplatno bez gume.
Hocu oko ajd u pp pisi lokacijuPa ti uzmi pola sata
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|