Crystal
Well-known member
Brate, znaš kakav je on jebač… Znaći lik je ženski sanTi se registrovao samo da to kazes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, znaš kakav je on jebač… Znaći lik je ženski sanTi se registrovao samo da to kazes?
A ti ne brini.Ti se registrovao samo da to kazes?
i ja bi prošetao i pokazao ti Tuzlu al zajebano ako me vide zato te samo sa gastronomijom Tuzle upoznajemNaravno bih šetala sa poznatim osobom. Lik je grub, plus dve djevojke su mi rekli da on ih blokirao, čim dobio adresu
Imas je na fbJel.ima tu neko da okachi slike od ove milfice. Jel ima nekoj od Maja Vrljic?
Bate extra cura.
Mozes li poslati link u privatnuImas je na fb
Jel to ona svaki dan u minicu hoda od zalika prema staniciJel.ima tu neko da okachi slike od ove milfice. Jel ima nekoj od Maja Vrljic?
Koja si ti kraljica, uživam dok prcaš ove napaćene likove koji nisu vidjeli dobru p.... Dok ne plate. Jedva čekam da dođeš u Tz opet, prošli put nisam stigao da te vidim, nadam se da ćeš uskoro opet doći.Brate, znaš kakav je on jebač… Znaći lik je ženski san
Malo vjerovatnoJel to ona svaki dan u minicu hoda od zalika prema stanici
Imas je na fb
Kao i svaki drugi likSmrdi na znoj i alkohol
Šta radiš takvima, odradiš ih ili otjeraš?Kao i svaki drugi lik
Jok ona samo bira nek samo ne pisajuŠta radiš takvima, odradiš ih ili otjeraš?
Bio ja vrh usluga, trudi se i ljubazna je i pozotivna odradi maximalno...Bio neko?
To ti nju kao ponižavaš?Jok ona samo bira nek samo ne pisaju
Nije lako radit za SipuNaravno bih šetala sa poznatim osobom. Lik je grub, plus dve djevojke su mi rekli da on ih blokirao, čim dobio adresu
ima li sta u tuzli?
druze,bio samo pokusa da te iskoristi,kaze kupi x bon pa ces doci kod mene,tako da nista od togaSofia u Tuzli, ima li neko iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|