Dali moze broj. hvalaMoze i meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali moze broj. hvalaMoze i meni
Moze i meni pleaseDali moze broj. hvala
Imal retarda da ce iciElena je trenutno u mostaru, ali trazi fotografiju kao prvi kontakt i sat vremena je 200eura, pa eto ako netko zeli. A s njom je dosla neka trandza njenu cijenu ne znam
Koliko traži, poslije uplate X bona. Koliko dođe ukupno.Bio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.
Ovu drugu Milfaču što je preporučio kolega sa foruma nisam uspio dobiti nikako. Na viberu joj stoji slika šetališta sa Dobrinje, ali ne javlja se pet dana.
Imas li mail, ima ih vise koje traze xbon a putem maila komunicirajuKoliko traži, poslije uplate X bona. Koliko dođe ukupno.
Ne mogu da vjerujem da možete gubiti vrijeme na kladioničare. I da je zaista ženska iza oglasa a traži bon, jednostavno ignorišite. Zamarate se bez potrebe, što više zainteresovanih bude biće i više kladioničara koji vas muzu...Imas li mail, ima ih vise koje traze xbon a putem maila komuniciraju
Kaže da je bio sa djevojkom i da je Ok, valjda ne laže itd. Zato pitam, koliko ga je došlo.Ne mogu da vjerujem da možete gubiti vrijeme na kladioničare. I da je zaista ženska iza oglasa a traži bon, jednostavno ignorišite. Zamarate se bez potrebe, što više zainteresovanih bude biće i više kladioničara koji vas muzu...
PošaljiSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
I ja bih Taj provjeren br Ako nije problemPošalji
Ma fejk ,odmah se vidi.Kao da bi stavila i komplet slikuPogledajte prilog 3440Dali je neko bio kod ove djevojke?
Pošalji broj u ppVeceras i sutra Bijeljina, devojka plava 20god, zgodna, 100e sat (anal da) pisati u pp broj whatsapp
Pp brojPošalji broj u pp
Imas je na PHubu al nezz jel "radi" inaceIma li neko info o ovoj djevojci?Majoly Maja (@majamajoly93) • Instagram photos and videos
222 Followers, 148 Following, 144 Posts - See Instagram photos and videos from Majoly Maja (@majamajoly93)instagram.com
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|