Ivan_Rudnik_Mostar
Member
Ima LudijaImali oko kontakt br za mostar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima LudijaImali oko kontakt br za mostar
Bjez bolan luda zenaSalji i od ostali da probam oce li u troje
Moze broj u ppVeceras i sutra Bijeljina, devojka plava 20god, zgodna, 100e sat (anal da) pisati u pp broj whatsapp
Nisam već poslao joj poruku na watsupu i tako kaže xbon se donosi na adresu neće kes, u čemu je caka poima nemamJesi li bio vec kod nje? Lici mi na fejk profil
Najvise me buni sto je na watsup,telegramu,viberu tri razlicite osobe...pa zato pitam jeli neko bio da se ne cimamo bezveze...Nisam već poslao joj poruku na watsupu i tako kaže xbon se donosi na adresu neće kes, u čemu je caka poima nemam
dal je moguce da ljudi nadju neki zenski profil na insta i postave ovdje pitanje dal zna neko sta.. pa pitajte sami imbecili mater vam jebem necemo i jebavat umjesto vas...Neka ruska instagramuša, nema veze sa ovim prostorima. Fake profil.
ahahahha, pa stefan je to, ne mislis valjda da je curu ili sestru ovdje reklamirao.. valjda sama zna da ponudi picku.. i nije jedini..Ova iz bjeljine od 20 godina laž.Trazi x bon posaljes jedan trazi jos da bi rekla adresu... Cista lazz ne nasjedajte pozz
To su paćenici teški, mamu im jebem u pičkuahahahha, pa stefan je to, ne mislis valjda da je curu ili sestru ovdje reklamirao.. valjda sama zna da ponudi picku.. i nije jedini..
Hajde daj nam dokaz nekom slikomVezano za Lidiju
Ne pitajte me nista za nju, ni br nista, maltretira me na viberu prijeti policijom i glupostima, bolje svima maknite se od nje.
Ja je taman mislio kandzijat sad kad znamo da nema sifilisVezano za Lidiju
Ne pitajte me nista za nju, ni br nista, maltretira me na viberu prijeti policijom i glupostima, bolje svima maknite se od nje.
Nadji moj danasnji post, kopirao sam sta mi pisalaHajde daj nam dokaz nekom slikom
Bjezi od njeJa je taman mislio kandzijat sad kad znamo da nema sifilis
Uslikaj screenshot kao dokazNadji moj danasnji post, kopirao sam sta mi pisala
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|