DoktorTheiss
New member
Jel radi ona jos?Jel misliš na Ninu/Dinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel radi ona jos?Jel misliš na Ninu/Dinu
stass nervozan.. neda ti ni fam. picke ha.. buaahahhahahh, pocni od muskih clanova fam., mozda te naguzi neko ili obratno.. tupko....jebem ti majku mrtvu glupane
Jesam ja, ok djevojka sve po dogovoru!
mislim da je x bonhttps://cityoflove.com/profile/701709 neko iz BL bio s njom mozda?
steta,ne izgleda lose ova mala sa slika...mislim da je x bon
Ne znam da li sada radi. Bila je udata sad je razvedena..Jel radi ona jos?
A vase ogromne bosanske??? Mi hercegovci smo 100000 ljepsi i prijatniji od vas ...Hajde Dudo sjasi sa foruma provaljena si.Imas 20 oglasa na piku sa tudzim slikama,ali dzaba kad ne mozes sakriti tu svoju kockastu glavu.
Kralju to nije transica to je tip sa perikom u erotskoj odjeći, transica liči na ženuGaga transica Sarajevo--- jel bio ko? https://cityoflove.com/profile/691250
oo imamo i advokata... bujrum.. jel neko trazio od tebe advokatske usluge ili..vidim ovde si sa svima u konfliktu svakom loncu poklopac svima zelis zlo dezurni garib bez zivovat ovde dijeli savjete jada vjerojatno u tvoja sjebana familija nema vremena za tebe jer se jebu okolo svi puno kuraca ispusavaju po selu pa su tebe gariba izgleda zapustila pa glupa redovno trazi ovde neku priliku da ispadne primjecen
mnogo si toga vidio za ovo par dana kako si clan mamu ti retardiranbu jebem u usta.. i ti aman terapiju preskocio pa pratis ko je kome poklopac ovdje ili..vidim ovde si sa svima u konfliktu svakom loncu poklopac svima zelis zlo dezurni garib bez zivovat ovde dijeli savjete jada vjerojatno u tvoja sjebana familija nema vremena za tebe jer se jebu okolo svi puno kuraca ispusavaju po selu pa su tebe gariba izgleda zapustila pa glupa redovno trazi ovde neku priliku da ispadne primjecen
jeste xbon, prije je bila sara a jos prije isto sandra..mislim da je x bon
Nijedna transica ne može ličiti na ženu...Kralju to nije transica to je tip sa perikom u erotskoj odjeći, transica liči na ženu
Naguzit ce te lik bolanGaga transica Sarajevo--- jel bio ko? https://cityoflove.com/profile/691250
Nisi ih vidjeo dovoljno, na yt trazi Blaire WhiteNijedna transica ne može ličiti na ženu...
Sve to stoji da njih ima i brutalnijih od zena, al ljudi moji, sto bi neko jebo muskarca koji lici na dobru zenu, brate il jebi muskarca il zenu.... ja to ne mogu da shvatim, volio bi da neko podijeli svoje iskustvo da kaze sta ih to lozi kod transica i krosdreseraNisi ih vidjeo dovoljno, na yt trazi Blaire White
Ja nebi, al ima nas svakakvihSve to stoji da njih ima i brutalnijih od zena, al ljudi moji, sto bi neko jebo muskarca koji lici na dobru zenu, brate il jebi muskarca il zenu.... ja to ne mogu da shvatim, volio bi da neko podijeli svoje iskustvo da kaze sta ih to lozi kod transica i krosdresera
moguli i ja dobiti brojPozz drug moze i meni br od te iz doboja l. P
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|