Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporukeImas li slika od nje
Ako te ne mrzi de nam malo opsirnije. Hvala.bio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporuke
Bio prije nove godine sa njom, isto sve preporukebio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporuke
pisem ti u ppAko te ne mrzi de nam malo opsirnije. Hvala.
ako moze i meni opsirnije u pp.. Hvala!pisem ti u pp
i to si u pravu, evo recenzijaLjudi, smisao foruma je da se dijele informacije, ne da se dopisujete u PP
O kojoj se radi ne mogu skužiti?i to si u pravu, evo recenzija
dosao sam u dogovoreno vrijeme kod nje, javila mi je kao sacekaj malo kasnim, nisam puno cekao, vladala je najopustenija atmosfera sjedili upoznali se i pricali u dnevnoj, ponudila me picem, kasnije presli u sobu, ne pozuruje te, zna djevojka sta radi, malo je krupnija, velike sise, naduvane usne. sto je najbinije imas svoj sat i nema ako svrsis jednom da te tjera vani, ovako je malo luckasta djevojka ali sve ok, higijena je isto na nivou. sto se same akcije tice, meni nije zahtjevala kondom, kao inace trazi ali eto ti mozes(vrv tipicna prica), kad sam ju pitao gdje da svrsim rekla je nemoj samo po krevetu(valjda sam s ovim dovoljno rekao) haha, dobar oral , promijenili 3 poze i konstantno je zainteresovana..200km sat vremena i to je minimum
amela, sa kluba za odrasleO kojoj se radi ne mogu skužiti?
Hvala na detaljnom odgovoru. Da neko za promjenu napiše nešto konkretno, ne samo neke budalaštinei to si u pravu, evo recenzija
dosao sam u dogovoreno vrijeme kod nje, javila mi je kao sacekaj malo kasnim, nisam puno cekao, vladala je najopustenija atmosfera sjedili upoznali se i pricali u dnevnoj, ponudila me picem, kasnije presli u sobu, ne pozuruje te, zna djevojka sta radi, malo je krupnija, velike sise, naduvane usne. sto je najbinije imas svoj sat i nema ako svrsis jednom da te tjera vani, ovako je malo luckasta djevojka ali sve ok, higijena je isto na nivou. sto se same akcije tice, meni nije zahtjevala kondom, kao inace trazi ali eto ti mozes(vrv tipicna prica), kad sam ju pitao gdje da svrsim rekla je nemoj samo po krevetu(valjda sam s ovim dovoljno rekao) haha, dobar oral , promijenili 3 poze i konstantno je zainteresovana..200km sat vremena i to je minimum
Koja je Monika, moze kontakt?
Placas a i ne moras clanstvo, bez placanja ne mozes pisati poruke, iskreno ne isplati se jer se ne stuoa bas lako u kontaktZna li iko kako ova smokva funkcioniše, koja je fora s kodovima, šta i kako...hvala ko god odg lp
Kako mislis starija, pa koliko ima godina, nije neka baba, hoce li sliku poslatiNina takodjer mostar kod megamarketa zena jest starija al cista i uska u pm 80 km pola sata 150 sat 063 570 926 ima jos brojeva njenih na super oglasima
Ja sam dvije godine bio i nista tu nema, puno laznjaka, a najvise ti se pederi javljajuZna li iko kako ova smokva funkcioniše, koja je fora s kodovima, šta i kako...hvala ko god odg lp
mladja ili starija?bio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporuke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|