Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako "analna kraljica"? Da karaš ti nju banalno ili ona tebe?ne mozes postenu naci quravu koja ce ti biti analna kraljica,mislim da ne trazim puno jbte.
Treba mi za sarajevo. Ove na eg cijene im ko da rade full uslugu .Imas Almu u Mostaru, obožava anal
Ja nju brate ,ima dosta treba sto preferiraju dobar anal jer i lakse svrse tako,ja koju god sam pitao neceKako "analna kraljica"? Da karaš ti nju banalno ili ona tebe?
Takodje broj ako mozeIma u Žepcu
Pozz moze li broj od te u zepcu l. PIma u Žepcu
moze brojNetko da je zadovoljava uz prisustvo momka?
Tražimo nekog do 30g iskusnog da se možemo dogovorit da je uredan i okej za neke fantazije i slično . Okolina Doboj,Tesanj
mozel brojOva ponuda i dalje vazi?
Mozel brojmozel broj
Klekni i zamoli finoUdijelite kakav kontakt za Brcko ili Bijeljinu, svugde ima zena za druženje samo kod nas poštene .
Kad dođem u Mostar kod Ilme, nije problemKlekni i zamoli fino
Nije nikakva besparica, nitzi nejebica, nego me živcira ta neka primitivna kultura koju promoviše ta djevojka! Bezobraznih likova u ovom poslu ima, ali stvarno se neke stvari ne smiju trpiti ni trena! Šta je poenta, o čemu ti seress? Pa nemam namjeru da cent dajem toj kravi koja se tako bezobrazno ponaša! To nije besparica, nego sloboda!nejebica druze.. i besparica.. buahahahahhah, njegov mozak nemoze da savlada poentu..
Može brJedna mala iz BL dolazi u Doboj privatno se javite za broj.
Zar tebi Crnka nije bila pritajeni favorit.. Erotske lige hahahaNije nikakva besparica, nitzi nejebica, nego me živcira ta neka primitivna kultura koju promoviše ta djevojka! Bezobraznih likova u ovom poslu ima, ali stvarno se neke stvari ne smiju trpiti ni trena! Šta je poenta, o čemu ti seress? Pa nemam namjeru da cent dajem toj kravi koja se tako bezobrazno ponaša! To nije besparica, nego sloboda!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|