Mostarac_Infinity
Well-known member
300 km jel tako+387 61 240 892 iskljucivo wapp![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300 km jel tako+387 61 240 892 iskljucivo wapp![]()
Ni slucajno, fuj fuj fujJe li ko bio kod ove sa super oglasa, crnka 35 god kod bosmala?
Crnka, 35 godina, želi druženje.
Telefon: 061/242-466
Dobro je ako je samo 300, da ne bude x bon, paypal ili tome slicno300 km jel tako
Ona mala ti je svake subote na ulazu u Mostar, odlicno tijelo. Nisam probao, malo mi se gadi iskreno. Mada svjesno znam da je to sve isto. Ne gadi mi se sto je cigancica, cak sto vise to mi je super, nego eto izgleda kao bas da ne pazi na sebe sto se tice zdravlja. Ali ima dupe za 10Imal neko broj od neke cigancice da posalje privatno, cisto da vidim kakvo je i to iskustvo![]()
Radili ovim danima imali brojOna mala ti je svake subote na ulazu u Mostar, odlicno tijelo. Nisam probao, malo mi se gadi iskreno. Mada svjesno znam da je to sve isto. Ne gadi mi se sto je cigancica, cak sto vise to mi je super, nego eto izgleda kao bas da ne pazi na sebe sto se tice zdravlja. Ali ima dupe za 10
Nisam je vidjao radnim danima, a i ne hodam puno u tom smjeru radnim danima, volim otici subotom do pijace da vidim sta prodaju od alata. Iskreno onakva guzva, pjesaka i auta, pa stati da je pokupis, moze samo ako si sa strane ili te bas nije brigaRadili ovim danima imali broj
Bile su dvije prije 6-7 godina tada dobro maloljetne, ali jedna je fasovala glavom kad ju je neko izbo na smrt.ako možeš ikako saznati broj od te cigančice, ja sam je jednom vidio, nema ona ja mislim 18 godina ali nisam znao zbog čega čeka dok niste ovdje napisali. Nakon toga prolazio x puta i nisam je nikad vidio.
I mene zanimaImal ko sta za bihac
Pisi te brojeveAko nekog zanimaju brojevi Banjalucka regija neka se javi u privatno.
Imam dosta brojeva,provjereno.
A moze i razmjena brojeva,poslacu svima,nije problem.
Hvala
Lakse naci ziranta za kredit nego kakvu iz bihacaI mene zanima
Crnka dodjete u bihac imate evo musterijaSarajevo danas posle 16h do 20h
066 278 871 whatsapp
Drugarica i ja
#crnka![]()
Tako jeBile su dvije prije 6-7 godina tada dobro maloljetne, ali jedna je fasovala glavom kad ju je neko izbo na smrt.
Zasto? Kakva je?Ni slucajno, fuj fuj fuj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |