Mostarac_Infinity
Well-known member
Ako ilma izgleda kao sidašica onda koja izgleda zdravo? Fitness pičke paze na zdravlje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogotovo kad se kresu i dudlaju bez kondoma. Pravo paze na zdravlje.Ako ilma izgleda kao sidašica onda koja izgleda zdravo? Fitness pičke paze na zdravlje
Šta fali ako dudla bez gume ajde bgtPogotovo kad se kresu i dudlaju bez kondoma. Pravo paze na zdravlje.
Ništa, samo je zdravlje upitno.Šta fali ako dudla bez gume ajde bgt
Koje jeleneJeli bio ko kod ove jelene sa oglasa iz bl
Ima GoricaLaktasi i okolina neki broj u pp?
Nisam ja, vrati poruke unazad. Čak sam te branio kada su pisali da imaš Hiv. Kažu da se kreses bez kondoma, samim tim je mogućnost da se zatražiš velika. Mene ne zanima Jel imaš ili nemaš,ako te ja budem karao stavit ću kondom i to je to.Ti si upućen u moj život bas pa ti znas da li se jebem bez ili sa
Ako si ti Ilma uopsteNisam ja, vrati poruke unazad. Čak sam te branio kada su pisali da imaš Hiv. Kažu da se kreses bez kondoma, samim tim je mogućnost da se zatražiš velika. Mene ne zanima Jel imaš ili nemaš,ako te ja budem karao stavit ću kondom i to je to.
a koja je razlika jebat svoju zenu (koja se u 90% slucajeva jebe i sa drugima samo to neznate) bez kondoma ili neku od ovih cura koje to naplacuju..
[/QU
Nikakva, ovdje se više vole cure koje naplacuju nego sopstvene žene.
Znaš kako Crnka postrojava bog i batina ovdje.
A te žene, naplate i one ne boj se, a i kondom stave ako su pametne.
Ma nije ni bitno. Te utičnice na zidu su ti vrh.
I trebaš. Samo sto ti je to peglanje, najbolje bi ti bilo da se naučiš nositi sa lošim komentarima, jer će ih uvijek biti. Takav si posao izabrala i normalno da nailazi i na osude i na budale. Ali prijavom sa nekog foruma o prostituciji gdje niko nije iznio tvoje pravo ime i prezime, ne možeš ništa.To su jako teške optužbe i tko god mi to kaže prijavit ću ga
Ma pusti budaleNisam se bavila sa vama,pustila sam vas jer me inače u životu boli kurac šta će tko reci o meni ali to kada sam čula da su ljubomorni retardi počeli pričati to je prešlo svaku granicu,neću dopustiti da takvi ljudi prodju nekaznjeno
Dođi ti nama u Brcko .
Ma kakvo brckoDođi ti nama u Brcko .
Polakote momci@Hana1233 hoćeš li kad u Zenicu dolaziti?
Može prijaviti, ali pod uslovom da neko objavi njeno puno ime i prezime. Prostitucija se teze malo dokazuje i ako joj dokažu kazna joj je od 100 do 500 km. Osim ako nije organizovana.Ovo ako je uopste ilma a ne mislim da je, pa drugi broj i pise Hana…? Koga ces ti prijavit bavis se prostitucijom u bih
Kako nikad bez kondoma covjek pisao recenziju nedavno kaze bez kondoma sve radi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|