maneken9994
Active member
Haha novi telefon zena visi za vratom gramatika 0 a u skoli je bila dvica hahaAj nazad u školu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha novi telefon zena visi za vratom gramatika 0 a u skoli je bila dvica hahaAj nazad u školu![]()
Jebat ću ti mater samo se oglasi još jednom i to tako da ćeš u hitnoj završit, nemoj se zajebavat
nad ne najebivom, dobro razmisli prije nego nešto napišeš jer se zakopopavas se dublje i dublje i nemoj me tjerat da kopam po forumu da dokažem svoje tvrdnje koje su istinite, vjeruj mi nećeš dobro proc..... Ja sam kraljica za tebe to zapamti.....
[/QUOTEOvo dronfulje počele i prijetiti po forumu. A najebi joj se one majke retardiraneJebat ću ti mater samo se oglasi još jednom i to tako da ćeš u hitnoj završit, nemoj se zajebavat
nad ne najebivom, dobro razmisli prije nego nešto napišeš jer se zakopopavas se dublje i dublje i nemoj me tjerat da kopam po forumu da dokažem svoje tvrdnje koje su istinite, vjeruj mi nećeš dobro proc..... Ja sam kraljica za tebe to zapamti.....
Jel neko bio sa ovom pise "masaza" a kao dolazi i sex u obzir ?
Dan ga jebo napiši koji je gradJel neko bio sa ovom pise "masaza" a kao dolazi i sex u obzir ?
Naše žene su od visokog morala, šta ti jeJel moguce da nema nista u Trebinju???
Sta ce bit, jedino sargana, da ih lovis, za farmaciju...Jbg kolega izvini al je tako, otiso sve ka Dubrovniku..., bolji posao bolja zarada.Jel moguce da nema nista u Trebinju???
A odkud care mojJel moguce da nema nista u Trebinju???
Moze neki kontakt u privatnoj..Netko okej do 30g za masažu sa parom
Okolina Doboja.
Upravu sii , realnoSta ce bit, jedino sargana, da ih lovis, za farmaciju...Jbg kolega izvini al je tako, otiso sve ka Dubrovniku..., bolji posao bolja zarada.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|