Kozjak Dida
Well-known member
Da li si joj ti jedini dečko?E jbg kad ima stalne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si joj ti jedini dečko?E jbg kad ima stalne
Jbg...jel se bar javljaš na telefon kad zovu, jesi li koristan?A facebook..
E pa onda napisi recenziju lijepo...Hahahah pa ima stalne, ali dolaze i novi
Pa valjda joj jesam jedini..Nemam pojma..Ako kaže da me voli,valjda jesam jedini Nisam ja ni blizu niti sam povezan sa tim poslom A iskreno ne želim baš ni biti..Jbg...jel se bar javljaš na telefon kad zovu, jesi li koristan?
Nema tebi pomoci...Pa valjda joj jesam jedini..Nemam pojma..Ako kaže da me voli,valjda jesam jedini Nisam ja ni blizu niti sam povezan sa tim poslom A iskreno ne želim baš ni biti..
Jel da? Ne znam..To je psihičko ubija je definitivno..Nema tebi pomoci...
Kako si saznao za njen posao?Pa valjda joj jesam jedini..Nemam pojma..Ako kaže da me voli,valjda jesam jedini Nisam ja ni blizu niti sam povezan sa tim poslom A iskreno ne želim baš ni biti..
Tkz. zlatni sat...često ga spominju na tv.ja znam za slučaj kad je došla cura na sat vemena i udala se, sretno je završilo....ali izašla je iz posla
Upisao broj moba koji mi je dala u google, i šokirao se kad sam vidio ovaj forum..Kako si saznao za njen posao?
Koja budala nema ni 2 brojaUpisao broj moba koji mi je dala u google, i šokirao se kad sam vidio ovaj forum..
I pitao ju, pa kao neee, ne radi to ona, to je greška.. I nakon 3 tjedna priznala..
Zašto si upisivao broj mobitela u pretraživač?Upisao broj moba koji mi je dala u google, i šokirao se kad sam vidio ovaj forum..
I pitao ju, pa kao neee, ne radi to ona, to je greška.. I nakon 3 tjedna priznala..
Ma ima više brojeva..Koja budala nema ni 2 broja
možda je htjela da saznaKoja budala nema ni 2 broja
Da ga se rijesi mu dala radni namjernomožda je htjela da sazna
Zato jer uvijek svačiji broj provjerim zbog nekih prijašnjih iskustava.. Ne takvih kao sad, ali..Zašto si upisivao broj mobitela u pretraživač?
Ne znam ti ja nikoga i ne druzim se s tim svijetom iskreno...Ma ima više brojeva..
A jbg i ti ju "znaš" a ne smijem o tome
idem i ja provjerit jebote nikad ne znašZato jer uvijek svačiji broj provjerim zbog nekih prijašnjih iskustava.. Ne takvih kao sad, ali..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|