D
Deleted member 4720
Guest
Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzataNee.... Na koga ti ja licim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzataNee.... Na koga ti ja licim![]()
Ja bi rekao 6Premalo![]()
Ja to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzata
Premalo, rekohJa bi rekao 6
Cetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...Ja bi rekao 6
Ona voli kad joj pricas prljavoJa to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...
Al sig jako si lijepaJa to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...
Na dobrom si putu al jos malo onako prljavije.Al sig jako si lijepa
Salim se, bzvz si zapravo al ima neszo sexy i divlje u tebi. To mi se jako svidja
Ja pricam o koliko je Dida maznuo mušula od 2 mj do danasCetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...
Svašta pička.rodiAna, nije bitno kakve zube ili sise imaš-I tu guzicu što stalno naslikavaš.
Zubi su ti katastrofslni, guza ti je prišticava skroz.
Koga ti tražiš?
Trials and failuresNa dobrom si putu al jos malo onako prljavije.![]()
Pametan dečkoCetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...
Znam ja da je ona mala pohotnica, pogotov kad joj se netko svidi.Ona voli kad joj pricas prljavo![]()
Agrwsivnije... Znas jucie kako zaboga..Na dobrom si putu al jos malo onako prljavije.![]()
Bitno da si ti sa namaPametan dečko
Thx, znam da si ti prirastao srcuBitno da si ti sa nama![]()
Vidiš da si obična bijeda nula nitkoAna, nije bitno kakve zube ili sise imaš-I tu guzicu što stalno naslikavaš.
Zubi su ti katastrofslni, guza ti je prišticava skroz.
Koga ti tražiš?
Ako hoces mozes letiti na mojoj batini vještice kurvinska , isuse kako ovo glupo zvuciPali me kad bi me nazivao kurvom i vjesticom![]()
Želim ti svu sreču da ga nađešPali me kad bi me nazivao kurvom i vjesticom![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|