D
Deleted member 4720
Guest
I ti si skuzio haNego Sigy, vidim obradujes MadMaxa polako.
Neka, jos jedan upis.
Tako nesto pravoj kurvi i pristaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si skuzio haNego Sigy, vidim obradujes MadMaxa polako.
Neka, jos jedan upis.
Tako nesto pravoj kurvi i pristaje.
Ne, definitivno ne, samo potvrđujem Patka i njegov komentar na pojedine objaveJel to meni upuceno?
Ja da pristanem na taj život pa na tu iluziju tu laž tu sreču tu patnju pa to je zatvorZdrav čovjek ima tisuću želja, pogotovo bolesnih!!!!!!
A svi mi koji smo na ovom forumu ako išta imamo onda su to "bolesne želje"Ne, definitivno ne, samo potvrđujem Patka i njegov komentar na pojedine objave
Mislim 4 ili 5 al to je sve plaćeno pa nije neki rezultat kao kad je Dinamo osvajao prvenstva...a ovo ko ti na ljubav i ljepotu, osim što imam doma, pa otprilike nula.Kako ste vi duhoviti, Kozjak koliko si pojebao zena u zadnja 4 mj?
A ja?A svi mi koji smo na ovom forumu ako išta imamo onda su to "bolesne želje"
Pa tko ti brani ja ne nemam tih želja osim slobodeA svi mi koji smo na ovom forumu ako išta imamo onda su to "bolesne želje"
Pa zašto smo nas dvoje dobri ako ne iz tog razloga
Tako sam i mislio, cak sam ti dao jednu vise. No dobar si Dida, kapa doleMislim 4 ili 5 al to je sve plaćeno pa nije neki rezultat kao kad je Dinamo osvajao prvenstva...a ovo ko ti na ljubav i ljepotu, osim što imam doma, pa otprilike nula.
IstinaPa zašto smo nas dvoje dobri ako ne iz tog razloga
patak znam da si čistunac, svaka ti častPa tko ti brani ja ne nemam tih želja osim slobode
Uuuf... Palis meeee opako....Vidim upisujes samo odabrane.
Znaci nisi pravoj kurvi ni do koljena jer one ne biraju.
Odmah si u startu pogriješio nema bijelog bez crnog i obratnopatak znam da si čistunac, svaka ti čast
O tome se priča i u Parku Vjekoslava Majera!!!!!!Istina
Hvala. Al fali mi para a ne mogu se sjetiti još jedne...jbg skleroza...Tako sam i mislio, cak sam ti dao jednu vise. No dobar si Dida, kapa dole
Steta sto te nema tko ugasiti na vrijeme, jer od mene neces dobiti nista.Uuuf... Palis meeee opako....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|