D
Deleted member 4720
Guest
Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzataNee.... Na koga ti ja licim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzataNee.... Na koga ti ja licim
Ja bi rekao 6Premalo
Ja to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...Na jednu s foruma, koja voli da joj govore da je lijepa, sisata i guzata
Premalo, rekohJa bi rekao 6
Cetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...Ja bi rekao 6
Ona voli kad joj pricas prljavoJa to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...
Al sig jako si lijepaJa to ne volim... A to ako oni kazu njihova stvar...
Na dobrom si putu al jos malo onako prljavije.Al sig jako si lijepa
Salim se, bzvz si zapravo al ima neszo sexy i divlje u tebi. To mi se jako svidja
Ja pricam o koliko je Dida maznuo mušula od 2 mj do danasCetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...
Svašta pička.rodiAna, nije bitno kakve zube ili sise imaš-I tu guzicu što stalno naslikavaš.
Zubi su ti katastrofslni, guza ti je prišticava skroz.
Koga ti tražiš?
Trials and failuresNa dobrom si putu al jos malo onako prljavije.
Pametan dečkoCetvrti dan molim lijepo vec... Pogledaj... Od petka...
Znam ja da je ona mala pohotnica, pogotov kad joj se netko svidi.Ona voli kad joj pricas prljavo
Agrwsivnije... Znas jucie kako zaboga..Na dobrom si putu al jos malo onako prljavije.
Bitno da si ti sa namaPametan dečko
Thx, znam da si ti prirastao srcuBitno da si ti sa nama
Vidiš da si obična bijeda nula nitkoAna, nije bitno kakve zube ili sise imaš-I tu guzicu što stalno naslikavaš.
Zubi su ti katastrofslni, guza ti je prišticava skroz.
Koga ti tražiš?
Ako hoces mozes letiti na mojoj batini vještice kurvinska , isuse kako ovo glupo zvuciPali me kad bi me nazivao kurvom i vjesticom
Želim ti svu sreču da ga nađešPali me kad bi me nazivao kurvom i vjesticom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|