old&ugly
Well-known member
E Patak sad si me zabrinuo, nije valjda da te dominira onaj drugi sponi organMeni pička ne.dominira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E Patak sad si me zabrinuo, nije valjda da te dominira onaj drugi sponi organMeni pička ne.dominira
Dobro je to dida, bar imas dobar alibiHvala. Al fali mi para a ne mogu se sjetiti još jedne...jbg skleroza...
Zapravo ja ne moram o tome rszmišljati možda ti No to je ok Meni Pička ne dominirapatak znam da si čistunac, svaka ti čast
wtf hahaahahahahhahaSteta sto te nema tko ugasiti na vrijeme, jer od mene neces dobiti nista.
A mozda, kad malo bolje razmislim, pocnes napokon raditi sa zarom, pa ti se barem musterije nece na vratima okretati.
Sačuvaj bože ljubav i sloboda u svim smjerovimaE Patak sad si me zabrinuo, nije valjda da te dominira onaj drugi sponi organ
E jbg sad, totalno si me razočarao, ni u ludilo nisam mislio da si dvocjevka kad vidi vraga "ti u svim smjerovima"....Sačuvaj bože ljubav i sloboda u svim smjerovima
Da pa tko sam ja sudim tako lako svi zaboravljamo No život je kratak.svima na kraju svi shvate čemu služiE jbg sad, totalno si me razočarao, ni u ludilo nisam mislio da si dvocjevka kad vidi vraga "ti u svim smjerovima"....
Patak najjaci si lik na ovom forumuDa pa tko sam ja sudim tako lako svi zaboravljamo No život je kratak.svima na kraju svi shvate čemu služi
Ma zajebi Patak, meni pakšu služi za veliku nuždu i siguran sam da ga imamo u tu svrhu, a ne sa neka budalu gura svoj kurac u njega.Da pa tko sam ja sudim tako lako svi zaboravljamo No život je kratak.svima na kraju svi shvate čemu služi
Da svatko je centar svog svijetaMa zajebi Patak, meni pakšu služi za veliku nuždu i siguran sam da ga imamo u tu svrhu, a ne sa neka budalu gura svoj kurac u njega.
ŠkolaPatak najjaci si lik na ovom forumu
Patak me brine, znam da je hetero a tu nam prodaje bi i homo filozofijuOldie falio si moram priznat
Pa ljubav pobjeđuje mržnjuPatak me brine, znam da je hetero a tu nam prodaje bi i homo filozofiju
Hvala. Bog će ti platiti.Evo Dida za tebe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|