Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nije, i stvarno me ne zanima ta osoba vise u ni jednom pogledu. Pa i tebe molim kao si ti mene jednom nesto zamolila lijepo, a ja odmah prihvatio. Ne spominji mi njega vise jer mi je totalno nebitan u zivotu. I bas iz tog razloga ne zelim trositi svoje vrijeme na njega.Jbg moras priznat da je... Samo zato sto mu je bilo dosadno![]()
Zato sto sam shvatila preneseno znacenje, rekao bi ali ne bi, sta hoce reci i sta prica vec tri dana...Bas, di si ti sad osla i kakve veze ima ovo o cem pricam s njih dvojicom
Nije bilo prenesenog znacenja hahaahah barem ne povezano s njime. A niti s tobom. Samo sam shvatio sto je Juicepenn htio reci i to je sve. A ocito smo oboje prosli to vise puta pa sam odmah znao sto covjek misli.Zato sto sam shvatila preneseno znacenje, rekao bi ali ne bi, sta hoce reci i sta prica vec tri dana...
Mislim da normalni svjesni ljudi uvijek na zivot, ljude i stvari gledaju realno... Normalno da ima osoba mane, tko nema...
Svaka cast.Nije bilo prenesenog znacenja hahaahah barem ne povezano s njime. A niti s tobom. Samo sam shvatio sto je Juicepenn htio reci i to je sve. A ocito smo oboje prosli to vise puta pa sam odmah znao sto covjek misli.
Pa covjek vec tri dana prica samo o njemu i kako sam ja subjektivna i nisam realna i nametnulo se samo od sebe...Nego Sigy, ooet ti provociras a?!![]()
Mislis na sliku?Nisam mislio na to. Procitaj ponovo.![]()
Veceras ledenu kavu....odnosno Nes od vanilije sa kuglom sladoleda...Sisata što piješ?
Ko prica o kome? Opet se ti vracas na toPa covjek vec tri dana prica samo o njemu i kako sam ja subjektivna i nisam realna i nametnulo se samo od sebe...
Nista nije subjektivno, sasvim realno... On nema zloceste misli, njemu je bilo dosadnoKo prica o kome? Opet se ti vracas na toI dalje ti kazem da si ne malo negoo jaaako puno presubjektivna o toj temi.
Ne laži, to je na susjednom stolu...ti šta piješ?Veceras ledenu kavu....odnosno Nes od vanilije sa kuglom sladoleda...![]()
Na susjednom je pelinkovacNe laži, to je na susjednom stolu...ti šta piješ?
Aha i meni istoNista nije subjektivno, sasvim realno... On nema zloceste misli, njemu je bilo dosadno
Al moraš biti pristojna?Na susjednom je pelinkovacprokleti komsija...
Al stvarno... Nes i bas mi godi...![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|