Kozjak Dida
Well-known member
Al moraš biti pristojna?Na susjednom je pelinkovacprokleti komsija...
Al stvarno... Nes i bas mi godi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al moraš biti pristojna?Na susjednom je pelinkovacprokleti komsija...
Al stvarno... Nes i bas mi godi...
A evo toliko sam pristojna da sam malo prije napisala da bi se jebala sa shemalle likom a nije win win...Al moraš biti pristojna?
Plači na sav glasSig, Vatrena mi neda pičke. Šta da radim?
Izgleda te 2 nedaju nikom osim ako nisi odabran a sad kako to postati je isto zanimljivo pitanjeSig, Vatrena mi neda pičke. Šta da radim?
Muško sam
Da si čitao kasnije vidio bi da sam napisao toE tek sada sam u dilemi. Jbg da si napisao "muškarac sam nisam žena" bilo bi jasno da si želio potvrditi sebe kao mušku osobu, jer ovako kad kažeš "čovjek" onda... pa i žena je čovjek!!!!!
Ti si pao sa Marsa izgledaIzgleda te 2 nedaju nikom osim ako nisi odabran a sad kako to postati je isto zanimljivo pitanje
Ja nisam odabran pa nedam kurcaIzgleda te 2 nedaju nikom osim ako nisi odabran a sad kako to postati je isto zanimljivo pitanje
Jbt baš si isfrustriran do jajaPrva si je važna i umišljena , a ova druga pitanje jel uopće žensko
Đabalebari. Klasična hoštaplerka i lezilebovička. Eto to ti radi na forumu.Sisata i guzata, ali sad ozbiljno. Koji k.... ti non sto visiš ovdje? Mora da je neka frustracija ili jednostavno gušt potpaljivati nedojebane mlade dečke ili lupetati s istomišljinecima,
Nisam ja nego je sig i vatrena , a i kako ne biti kad se svaka tema trolaJbt baš si isfrustriran do jaja
Mene boli briga tko je odabran ili ne pa nisam artikal u mesnici a ti.izigravaš.žrtvu i to očajno radišIzgleda te 2 nedaju nikom osim ako nisi odabran a sad kako to postati je isto zanimljivo pitanje
Kekec ne glumi.žrtvuNisam ja nego je sig i vatrena , a i kako ne biti kad se svaka tema trola
Nova galerija. Nisam siguran baš. Jedino ako radi gfe i ne požuruje mada se bojim da je kontra toga .Odi kod nje, bit ce ti fora.
Ajd ti odi učit pravopis i pisanje ovako te nitko ne razumije.Kekec ne glumi.žrtvu
Bas tražiš pažnju ko plačipizdaAjd ti odi učit pravopis i pisanje ovako te nitko ne razumije.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|