Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam na tvoj studiozan pristup prema curam, gledanje detalja...naravno daleko je to od ideje da je to 1/1...bez loših namjera je bilo.Kozjak, ovaj lik iz crtića nema veze sa mnom. Ni po izgledu ni ponašanju![]()
Kakve tebi gluposti padaju na pametMarijole sad cekam da pokusaju napravit tebe.. Mislim da je to madova uloga![]()
Ok bar sam malo glupast, mogao sam biti i puno glupast kao tiNije to rekao...madmax je malo glupast ali analitican je on ko ventura
Mod je sve, nekoc bioMadu je uzor Mod
Patak je ovdje najglupastiji ostali su okej osim darienaOk bar sam malo glupast, mogao sam biti i puno glupast kao ti
Nema sanse, pa on je nas KraljMislim da bi se obojica mogli na kraju urotit protiv tebe![]()
Dobro je imamo TV nemoras spamat tudeTooooooooooooolloooooooo
Ko te ševioOduševljen sam sada![]()
Dobro je, imamo Tv pa ne moraš spamati ovdje.Dobro je imamo TV nemoras spamat tude
Jebla i tebe gramatika. Da ne svršavaš i ti s darienom na gramatikuDobro je, imamo Tv pa ne moraš spamati ovdje.
Ovo bi bio otprilike ispravak tvog posta. Otprilike kako bi učenik sedmog razreda osnovne škole s tricom iz hrvatskog triba znati napisati..
Udijeli nešto paraVidi Hrvatska, vodi Engleska, smiješi se treći dan zaredom dobitakjoš ću skupiti za EGE
![]()
Šta Hrvatska vidi?Vidi Hrvatska, vodi Engleska, smiješi se treći dan zaredom dobitakjoš ću skupiti za EGE
![]()
Ali nije gramatika nego pravopisJebla i tebe gramatika. Da ne svršavaš i ti s darienom na gramatiku
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|